In the press

An overview with some of the articles Batman and I have appeared in through the years.


Baroque Horse Magazine: Ditching the bridle – How to get started

Many riders dream of being able to ride their horses without tack. I mean, cantering in a field without a bridle, enjoying the feeling of total freedom, having the closest connection possible together with
such a majestic creature. Yes, please! But where do I start?

Baroque Horse Magazine: Interview with Matilde Brandt

I did not even dream of doing things like that with my own horse, as it semed absolutely impossible!


Moss Avis: Håper spelet i Moss vil få lang levetid

Ved en av røykmaskinene leier Matilde Brandt «kongens hest», den 10 år gamle frieserhesten Batman, inn og ut av røyken fra røykmaskinen, mens hun gir den firbeinte oppmuntrende ord.

Hestefrelst: – Batman er awesome

Matilde Brandt og Batman er ikke helt ukjente navn. Matilde deler aktivt deres hverdag med 230 000 følgere på Instagram.

Hest.no: Matilde møtte fansen

På utenlandske hestearrangementer er det helt vanlig at publikum får hilse på kjente ryttere og hester. Under AEG fikk publikum møte Matilde Brandt og Batman.

Hestesport: Matilde og Batman på AEG-besøk

Mange kom til AEG for å oppleve hestesport innendørs. Men mange var også de som valgte å forbli ute en stakket stund, for det er ikke hver lørdag man har sjansen til å ha nærkontakt med selveste Matilde og Batman.

Hestefrelst:  Møt Matilde Brandt og Batman på AEG!

Lørdag 25. februar kan du møte hesteblogger og Instagrammer Matilde Brandt og frieserhesten Batman under årets Arctic Equestrian Games på Oslofjord Convention Center! Det blir selfiekonkurranse med premier, mulighet til å oppleve frieserhesten på nært hold og møte Matilde Brandt.Hest.no: Bildene som gikk viralt

Flere turister kjente igjen Matilde Brandt og Batman da de stilte opp som fotomodeller foran Heddal stavkirke. Resultatet av fotoshooten var det også mange som fikk med seg.

Hest.no: forbifarten – Matilde Brandt

Matilde når ut til over 1,2 millioner mennesker i uken med sine hestebilder på Instagram, og er godt kjent langt utover Norges grenser. Bli bedre kjent med jenta med den langbeinte frieseren!

Nordstrands Blad: Matilde (23) og Batman har fans fra hele verden

I 2008 startet Matilde Brandt (23) bloggingen på jenterommet på Ormøya. I dag har hun 238 000 følgere på Instagram og når opp til 2 millioner mennesker hver uke på sosiale medier.