A girl and her guinea pig.

A girl and her guinea pig.

(Guinea, som i guinea pig, utales ginni, så da hadde den rare overskriften en mening likevel.) Vel, i kveld tok jeg og Emilie et par kreative bilder av meg og lille Luna bollesvin, og jeg er strålende fornøyd! Med kjøkkenet som fotostudio var det bare å sette igang, og få minutter senere var alle bildene i boks. Etter en kjapp omgang i Photoshop sitter jeg nå da igjen med en søt liten bildeserie som selvsagt skal deles med dere!

Månen er en brun ost.

Månen er en brun ost.

I to år har jeg drømt om å fotografere månen. Så mange superproffe fotofolk med perfekte månebilder. En sånn har jeg alltid drømt om å være, men nå har jeg jammen tatt et månebilde jeg også! Ikke perfekt, men til meg å være er det ikke så ille. Jeg brukte ganske mye tid på å stille inn blender og lukker, plasserte meg på terrassen ute, zoomet og stilte inn manuellfokusen så nøyaktig jeg klarte og klikket på lukkeren.YAY!