Frihetsdressur og galopparbeid!

Frihetsdressur og galopparbeid!

I går og i dag lekte Bat og jeg en del i hallen, gikk gjennom små øvelser og jobbet med kontakten fra bakken. På dag to fikk vi til galopp ved skulder løs i frihetsdressuren for aller første gang og det var et enormt fremskritt for oss! (Om man tenker på at jeg ikke klarte leie Batman ved skulderen min i skritt da han kom, så er å få galopp løs en rå følelse for meg!) I tillegg har Batman og jeg hatt våre trøbler med galopp generelt.

Halsringlongeringsfilm!

Halsringlongeringsfilm!

Nytt ord til det norske språk. Jepp. Har hverken tid, ork eller lyst til å blogge, men hva gjør jeg vel ikke for dere .. Utakknemmelige beist, som knapt kommenterer engang. Spark i ræva fra Batman! Jeg måtte avlive Luna på mandag, det verste som noensinne har hendt meg, om det gir dere ett inntrykk av hva jeg har vært igjennom. Derfor jeg har vært fraværende. Er tilbake igjen i stallen nå, å ha Batman hjelper mye, selvom sorgen ikke vil forsvinne.

Dressurkjøring i solskinnet.

Dressurkjøring i solskinnet.

I går hadde Bat og jeg en super kjøreøkt på utebanen. Vi skal ut i 30 km distanse snart og er igang med mer ordentlig trening igjen, og Batman er helt med! Kjøring er god trening og da blir det en del av det fremover. Vi holdt på en stund i går og Batman ble nesten ikke sliten engang. Godt tegn! Han var dog litt stiv på høyre side, en stund siden jeg har ridd dressur, men etter litt løsgjøring, som forøvrig er vrient i vogn, slapp han opp ganske så fint :)

Galopp-fremgang på film.

Galopp-fremgang på film.

I det siste har jeg ridd Batman en del bittløst igjen, nå som jeg er blitt en del flinkere til å passe på setet mitt så går det utrolig mye bedre enn det gjorde før! Tidligere har han vært grei å ri, men veldig løpete og ganske ubalansert. Nå som jeg vet hvordan jeg skal bruke sittebein og hofter mer riktig er ting blitt lettere, og etter å ha ridd et par meget vellykkede økter bittløst uten sal, prøvde vi oss nå med sal for å se om det fremdeles fungerte like bra.