Vi skal ha Meet & Greet på AEG! Sees vi?!

Så utrolig KULT! Batman og jeg er blitt invitert til årets Arctic Equestrian Games for å ha en Meet & Greet! Jeg er nervøs, stolt og gleder meg ekstremt mye til å møte dere alle!

Lørdag 25. februar kommer jeg og Batman til å møte alle våre venner fra hele landet utenfor hovedinngangen under AEG. Klokka tolv presis stiller vi med gulrøtter og godt humør for å si hei til verdens herligste venner, følgere, fans og stalkere!

Det er utrolig gøy å bli invitert til AEG, og at vi får til å arrangere dette. Batman har sannsynligvis flere fans i sosiale medier enn alle topphestene som kommer dit for å konkurrere til sammen, så selvsagt hører han hjemme på Norges største hesteshow! Ironisk er det at vi ikke tør starte klubbstevner selv engang ;) Jeg synes Batman bør få en sløyfe for å være internettkjendis. (Hint hint)

På agendaen står det selfiekonkurranse med flotte premier fra Klesarven, Agria og Nordic Horse Equipment til de kuleste, rareste og beste Batman-selfiene.

Du får si hei til meg (wow), hilse på Batman, gi han en gulrot, kanskje få et kyss i retur, og hvis herremannen er i humør, får du kanskje prøve deg på litt triks med ham.

Jeg kommer såklart til å ha på meg rideskjørtet mitt som jeg lanserte i samarbeid med Klesarven, og alle som møter får mulighet til å prøve skjørtet under arrangementet.

Etter at Meet & Greet-en er ferdig, får to heldige Batman-fans bli med på en photoshoot med ham.

VI SEES PÅ AEG ELLER?! Hvis ingen kommer, så dør jeg av skam, og da blir Batman lei seg, så du er basically forpliktet til å komme etter å ha lest dette.

Stor klem fra Batman & Matilde 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *