Luna, luft og løvetann.

Filmet Luna ute i dag, vi har begge godt av litt frisk luft, og det så ihvertfall mitt lille, eh, gigantiske marsvin ut til å sette pris på. Selvom det ikke blir så mye action når tidenes lateste marsvin skal ut og gå, er hun nå ufattelig søt, da. Luna og Darling er på diett siden de fikk i seg litt vel mye av fôret til Whitty, men nå er det høy, vann, kavringer og kvist det går i. Og siden Luna personlig mener hun sultefôres, var det kjekt å bli plassert ute i den grønne hagen ..

En plen er fra et sultents (les: ekstremt borskjemt) marsvins synsvinkel et grønt matparadis, selvom Lunas hjernekapasitet ikke holder til å innse det med en gang oppdaget hun nå etterhvert noe spiselig. Frisk luft og løvetann er ihvertfall litt hverdagsluksus jeg stadig unner dyrene mine.

Da får dere studere Luna live i noen minutter, snurr film!


Hun er søt, da, selvom hun stort sett ikke gjør annet enn å sniffe.

24 thoughts on “Luna, luft og løvetann.

 1. Aw, så utrolig søt hun er!! Hihi ^^ Spesielt når hun lukter ut i været og vasker seg! Vakre, lille, Luna :-D Herlig film og musikken var helt fantastisk! Jeg er sikker på at alle dyrene dine er overlykkelige over at du eier dem!!!

 2. Haha, merkelig film. Ser for meg Luna kikker i lufta og plutselig “Ja, så her sitter jeg da..” HAHA, dør av latter av bare tanken x)

 3. Hun er så nydelig!
  Skulle ønske jeg bare kunne la marsvinet mitt Sandy gå fritt i hagen, det hadde hun fortjent. Men en liten hage full av busker full av katter og hunder er ikke ideelt. Marsvinene dine ser ut til å ha det kjempefint :)

 4. åå, nå fikk jeg lyst på marsvin :D hihi, de er så søte, å lager deee søte lydene:D elska filmen!!

 5. Hun er så kjempe fin du er heldig som har ett så fint dyr jeg hadde to marsviner for to år tilbake men måtte gi dem i ifra oss fordi vi hadde katter og da kunne de ikke gå så mye utenfor buret så vi måtte bare gi dem bort : ( jeg bare elsket lydene de laget når vi åpnet kjøleskap døren for å hente salat til dem ….. Jeg bare savner de sånn : ( Du er heldig som har så mange fine dyr : )

 6. Aw, søøøøte Luna :’) <3 Fikk lyst til å koseklappe henne der hun satt i gresset! :D Har dere liiiiitt stor hage på den øya? :o

 7. naaw <3 skulle virkelig ønske jeg hadde et masvin jeg kunne kose med selv (: så søt luna er da <3

 8. Naww:) luna er en herlig skapning! hadde jeg sluppet ut gnagern min på plenen hadde hun vært borte på null komma niz:(

 9. Søt film, men utrolig kjedelig og uinteressant!

  SVAR: Det er et marsvin, hva hadde du egentlig ventet? Seriøst, spar deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *