Vi er nok en gang i avisa!

Husker dere den dagen forrige uke da Miriam var og tok bilder av Batman og meg? Vel, som tidligere nevnt var disse bildene til en avisartikkel. Min utrolig dyktige og gode veninne Miriam er nemlig blitt intervjuet av Byavisa Drammen, og bildene av meg og store svart skulle brukes som eksempler på hestebilder Miriam har fotograferert. Journalisten var med og tok en del bilder back-stage under shooten for at artikkelen skulle bli komplett, og det ble den!

I dag var den nemig på trykk i Byavisa Drammen, og utrolig nok er det jeg og Batman som dekker så og si hele denne dobbeltsiden .. Selvom jeg og Batman egentlig bare var eksempelmodeller eller hva jeg kan kalle det på et liksom-oppdrag, er det alltid moro å havne i avisa! Håper bare det ikke er noen sikkerhetsfreaks fra Drammen som blir sure av å se meg ri uten hjelm og sånn da, litt flaut at det ligger et bilde fra i høst der Batman stikker som faen på jordet og jeg holder på å falle av på samme side som et digert bilde av oss to på tur i skogen uten hverken sal eller hjelm :P

Uansett, satt og smilte mens jeg leste dette, Miriam svarte for seg utrolig bra i intervjuet og alt i alt synes jeg det ble en knakende god artikkel, journalisten Pernille har definitivt også gjort en god jobb her! Men seriøst, dette her fortjente du så sinnsykt masse, Miriam, nå kommer oppdragene til å strømme inn! Og du er superflink både med hester og bak kameraet, gratulerer så masse med ditt første dobbeltsidige intervju! ?

Dere som er spesielt interisserte kan lese hele artikkelen her!


Screenshoot av dobbeltsiden.

17 thoughts on “Vi er nok en gang i avisa!

  1. Gratulerer Miriam, Matilde og Batman! Alle har jo noe å bli gratulert for :) Må være gøy å komme på trykk med sin egen eventyrhest og veninna som også er med i bildet på en eller annen måte .. Supert!

  2. Noe så utrolig kult! Men karnskje ikke så rart! Du er super flink til å ta bilder osv ! :)
    ELSKER siden din!!

  3. Aww, gratulerer til allesammen! Og til Miriam, virkelig fantastisk jobba! Jeg kommer til å hoppe innom bloggen hennes snart også. :P Dere ser skjønne begge to i avisa. Fotogene, yay! Og som jeg sa, Miriam er en fremragende (haha, morsomt ordbruk) god fotograf! Stå på alle. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *