Viola på utstilling.

Get ready for et ikke-hesterealtert blogginnlegg! Matilde sprenger nye grenser i hestebloggen sin .. Haha. I dag hadde mammas lille dvergpuddel Viola sin store utstillingsdebut og den lille, hårete frøkna forlot ringen med sitt første CERT og i tillegg til det, ble hun BIM også! Vellykket dag på hundeutstilling, med andre ord. Jeg og Dora var med som fotografer og mentale støttespillere for lille Viola på den store dagen, og slikt blir det bilder ut av.

Selvom vi stort sett holdt oss til ringen der pudlene ble vist, fikk vi se mange merkelige bikkjer. Det mest sjokkerende var vel egentlig en gigant-nakenhund uten noe pels overhodet, og jeg ble vel egentlig direkte engstelig av å se den nakne, kraftige kroppen full av arr i kombinasjon med de skumle øynene .. Er det noe jeg aldri skal ha, så er det gigantnakenhund! Grøss :P

Mamma har oppdrett av litt av hvert, både hund og katt, og vi har stadig vekk både valper og kattunger. Så vil dere ha flere oppdateringer fra den fronten? Rop ut, jeg blogger gjerne!

Uansett! Jeg vet jeg har et par hundeinterisserte lesere, og siden det er litt greit å variere litt i bloggingen slik at det ikke bare blir hest, hest, hest, er det vel egentlig bare å sette igang.

Kos dere med bildene, vi blogges!


Mange telt i alle mulige slags farger og fasonger ..


Meg og Dorakompis!


Dora tar livet med ro.


Fiona synes det er totalt uforskammet at hun må sitte på bakken. Sofagris, anyone?


Fiona.


Dorasnute. Om jeg kjeda meg? Jepp!


Viola blir dillet og dullet med til den store gullmedalje ..


Dora fant en tvilling! Dog hadde han pelsen sin i god behold, da. Dora går naken på sommerstid for å ikke koke ihjel. ^^


Jeg fikk et kyss, og som du ser, satte jeg ekstremt stor pris på det.


En ekstremt lydig 14 år gammel tispe. Hun har vel stått hele livet sitt oppstilt for å se pen ut og sto pent av seg selv i nesten en time i strekk, hun. Jaja, det er jo også et hundeliv.


Er det noen inni der?


Godisgalskap! Dora kjører safe tiggestil ved å kun sitte og se søt ut. Fiona, derimot ..


Lar bildet tale for seg selv.


“MEG, MEG, MEG, MEG, MEG!”


Dora har ikke rikket seg av flekken, Fiona fortsetter stadig med sine mindre flatterende grimaser. Funker det? Niks.


Så må man gå hardere til verks. Mon tro om mer kroppskontakt funker? Og jada, de fikk godbitene sine, begge to.


Viola i ringen, er ei som heter Liv som handler.


Viola granskes av dommeren, føler med deg, lille venn!


Viola viser steg!


Og jada, ble både BIM (Best i motsatt kjønn) og CERT (Certifikat) på Viola i dag!


Meg og frøken pelsdott, seiersbilde! Den digre sløyfa og de andre premiene er riktignok ikke hentet ut enda, men bilde måtte tas likevel.


Meg og gjengen på parkeringsplassen, trøtte, varme og klare for å dra hjem!


En passe lei og utålmodig Fiona lusker rundt på parkeringsplassen.

39 thoughts on “Viola på utstilling.

 1. Aww! Gratulerer! Innmari fine hunder dere har! Kjenner jeg blir litt misunnelig! Stå på videre=)

 2. naaw, så søte de var!!! spesielt Fiona på tiggebildene! haha, det ser ut som om Dora smiler skikkelig på et av bildene!

 3. Gratulerer ! Alt vi pleier å få på utstilling er blå sløyfe xD Du har helt nydelige hunder!

 4. Aww, så nydelige :D Veldig fine bilder! Jeg vil gjerne ha flere hundeblogger! :D

 5. Fine bilder, og gratulerer! :) Ja, takk til ennå flere blogger. Uansett hva de nå må handle om! :D

 6. Det var kjempeflott at jeg fikk deg med både lørdag og søndag selv om Viola gjorde det best på lørdagen da !

  Utrooolig kos å lese om helgen vår her i bloggen din også !

  Også bare mååå jeg si 1000000000 takk til deg jenta mi for superdupre bilder av både Viola og tibbene.

  Nå får du bare følge opp med å blogge om din herlige fotoshoot med kineservalpene – og selvfølgelig bare MÅ du også blogge fra den 7.06.10. dagen vi skal hente Cerine hjem.

  Jeg er trofast leser av bloggen din uansett – men det varmer selvsagt også morshjertet mitt litt ekstra når du blogger litt fra hundefamilien her !!!

  Varm klem fra Dorthe.

 7. Herlig! Hundene var fantastisk søte da :3 Har ikke noe imot at du blogger om hunder også, hest er best, men hunder ligger på andre :P

 8. Jeg vil gjærne lese/se mer hundeblogger oftere :) Men synes hestebloggene dine er veldig spennende også :)

 9. Fine hunder! Og grattis, selv om jeg ikke skjønner noe av dette, så hørtes det bra ut? :p

  Hundeblogger er kjempemorro, kan du ikke skrive en blogg om hvordan en hundeutstilling foregår, for eksempel? :D

 10. JAA, vi vil ha andre blogger også :D Kattunger å valper er sååå søte :D hihi. Men vi liker Batman også ;D

 11. tnaw, så søte de er! :D hvilken hunderase er Fiona? Likte tiggebildene av henne xp
  Jaa, vil gjerne har mer hundeblogging og annen blogging uten Batman, om du skjønner. Ikke bare hesteblogging selvom de er kjempebra de også så er det bra med variasjon :D

 12. Aww så søte de var <3 Ja det vil være gøy og høre litt fra andre kanten også så jeg roper ut XP

 13. Aah, gratulerer! Så veldig gøy. :) Personlig er jeg ikke særlig glad i hundeutstillinger, men uskyldige slik som denne er bare fine ting! De amerikanske greiene derimot, hvor hund med størst pusteproblemer er kulest, de er jeg negativ mot. Meen, sykt søte bilder, og gjerne litt mer hundeblogg! :D *KOS*

 14. Så mange fine hunder, og så bra med godt resultat! Jeg vil gjerne at du skal blogge om alt mulig, Batman, hverdag, ditt og datt – fordi alt blir bra uansett! :D

 15. Grattis :D Supersøte;D Vil gjerne ha flere hundeinnlegg, men hest er supert det også :D

 16. Aaaaw, ble helt forelsket i Dora, Fiona og Viola! Jeg elsker virkelig pudler, jeg har en selv til og med. De er nydelige, intilligente og aktive! Og ikkeminst spretne! Hahha x) Min spretter i været når han blir glad, nærmest sånn "djoing, djoing" *sprettballyd* :P Ser ut som pudler har en felles tiggemetode, min puddel gjør nemlig eksakt som Dora når han skal tigge! Sitter rak i ryggen og prøver å se søt ut, før han febrilsk krafser med labbene i håp om at jeg skal ta den og gi han godbit. Tnåå, men de er jo søte da (: Gøy at du blogger variert, selvom jeg er et uhelbredelig hestemenneske også :P

 17. Så fiin blogg! Supre bilder, dette får meg virkelig til å lengte tilbake til utstillingslivet. Håper vi får se mere av hundene:)

 18. Ble superduperglad for dette altså! :-D Tusen takk Matilde! Jeg har faktisk en dvergpuddel selv, og drar på utstilling denne helgen! Gleder meg sykt. Min er av fargen rød, og hun er selvfølgelig veldig skjønn. (a) Viola var flott, og hun sto veldig pent, samt godt klippet! Dog ser det ut som hun har litt tynn pels(?) men premiene taler jo for at hun er en flott liten puddelsnuddel. ^__^ Dora er jo bare helskjønn hun også, for ikke og glemme Fiona da, supersøt tiggemetode! :-D

  Vil veldig veldig veldig gjerne har blogging om oppdretter – det er jo kjempespennende! :-D

  Flotte bilder som vanelig! ^^,

  SVAR: Hun er bare knapt ett år gammel, så hun har fremdeles valpepels :)

 19. Awww, herregud, sinnsykt søte hunder dere har.. håper du blogger mer om hund og andre dyr fremover ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *