Vil du gi Tim et hjem?

Grunnet absolutt null forståelse og støtte fra mine håpløse foreldres side, er jeg tvunget til å få Tim omplassert innen i morgen ettermiddag. Tim er en tam husmus som gikk fra kattemat til kjæledyr i dag, og nå trenger han et nytt og varig hjem. Tim søker et kattefritt sted der han får den oppmerksomheten og kosen han fortjener, samt friskt vann og påfyll på matfronten daglig. Han bor for øyeblikket på Ormøya, syv minutter unna Oslo S og kan hentes her.

Tim biter ikke og er veldig håndterbar, og den eneste grunnen til at han ikke ble satt ut i naturen igjen, er at han har en skadet fremfot. Dette er ikke farlig og vil ikke redusere levetiden hans, men det vil være vanskelig for ham å rømme fra rovdyr og finne mat ute i det fri. Settes han ut, vil han dø.

Ettersom han har vært vill, er han godt badet to ganger med en mild gnagersjampo og er hundre prosent hygienisk og ren. Han har derfor et langt og trygt museliv som kjæledyr foran seg, og derfor håper jeg noen er villig til å ta ham imot!

Han gis bort gratis, og det eneste kravet jeg stiller til ny eier, er at han skal få ha det bra. Dersom du er under 18 år, må du selvsagt ha lov av foreldrene dine. Mus er lettstelte dyr og det stellet de er avhengig av, er friskt vann og mat og et rent bur. Som underlag i buret bruker du sagflis, dette får du kjøpt billig på dagligvarebutikken. Han er så og si luktfri og et veldig lettstelt og enkelt kjæledyr. At du har erfaring med mus fra før har ikke så mye å si, så lenge du klarer å gi ham et godt hjem.

Tim leveres komplett med splitter nytt Ferplast-bur til en verdi av 650 kroner med full innredning, dvs hus, matskål, vannskål og løpehjul, samt en full fôrsekk med Prestige musefôr. Tims livrett er All Brain flakes, men han spiser gledelig både agurk og knekkebrød også.

Tim er to centimeter lang og veldig liten, han liker å bli badet i lunkent vann og elsker å løpe rundt på armene dine. Normal levetid for en husmus er ett år, tam vil han nok bli eldre enn det, med rett stell regner jeg med at han heller blir nærmere tre. Tim er sannsynligvis veldig ung, går utifra at han kun er et par uker gammel og langt ifra fullvoksen, men uansett hvor lenge han vil leve, fortjener han å få leve den stunden så godt som overhodet mulig, med mye omsorg hos et godt hjem!

Jeg er allerede blitt veldig glad i denne lille karen og er villig til å gå langt for å finne et godt hjem til Tim, han er en herlig og ekstremt heldig liten husmus som virkelig fortjener et verdig liv, så dersom du har mulighet til å ta vare på ham og får lov av foreldrene dine, kontakt meg på telefon 47 500 600 eller send meg en SMS!


Tim forfra.


Komplett, trivlig bur fra Ferplast, fullt innredet med hus, matskål, hjul og vannskål, samt en full sekk med musefôr gis bort sammen med Tim.


Tim bakfra, alt i alt er han to centimeter lang og veldig liten og skjør. Krever lett berøring og følsom håndtering, men jeg viser med glede hvordan man best mulig løfter ham :)

2 thoughts on “Vil du gi Tim et hjem?

  1. Fantastisk! Intet mindre. Har selv lirket ut en sånn liten modig kar fra kattens klo.. Musen sto stille og modig – flyttet seg omtrent ikke etter at jeg hadde tatt katten vekk. Katten hadde og en veldig merkelig måte å være på. Hun var rolig – ble selv sittende å bare se på denne musestille tindrende vakre musen. Det var noe rart med det hele. Denne historien din er sjelden og fin. Kunne godt tenke meg musa, men bor i Stavanger. Skal til Oslo i slutten av oktober. Jeg får være “backup” – hvis ikke en klar kandidat melder seg. Lykke til så lenge.

  2. Fantastisk! Så nydelig. Intet mindre. Har selv lirket ut en sånn liten modig kar fra kattens klo.. Musen sto stille og modig – flyttet seg omtrent ikke etter at jeg hadde tatt katten vekk. Katten hadde og en veldig merkelig måte å være på. Hun var rolig – ble selv sittende å bare se på denne musestille tindrende vakre musen. Det var noe rart med det hele. Denne historien din er sjelden og fin. Kunne godt tenke meg musa, men bor i Stavanger. Skal til Oslo i slutten av oktober. Jeg får være “backup” – hvis ikke en klar kandidat melder seg. Lykke til så lenge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *