Sommerlige kosebilder i alléen.

Nå er jeg vel hjemme igjen, og det var deilig med en god natts søvn i egen seng igjen! Og enda deiligere var det vel å se igjen Batman. Han har gått og kost seg med flokken de to døgnene jeg har vært borte, og jeg tror han satte pris på en liten ferie han også. Uansett så var han utrolig kosete og kom bort med en gang da jeg hentet ham, og fikk en laaang og god frieserklem av det langhårete, gigantiske kosedyret!
de
Batman var slapp og ekstremt kosete, så da ble det til at vi tok det ganske mye med ro i dag. Frister liksom ikke alltid med hard dressurtrening i den støvete sandkassa heller, så kose/gresse/strigledager må jo til!

Etter en real Batman-har-hatt-ferie-og-rulla-seg-i-søla-og-er-ekstremt-møkkete-striglings, var så og si all skitten på mystisk vis smittet over på meg. Likevel bar det bort til alléen for å ta litt gjenforeings-kosebilder fra bakken. Den er jo så grønn og flott nå at det egentlig faller oss naturlig inn å ta bilder der, haha.

Batman var fremdeles slapp og kosete og overraskende grei å ha med å gjøre, så bilder ble det jo! La på et lite retro-preg i dag for litt variasjon, dere må jo være dritt lei bilder av meg og Batman .. Haha, men det får dere tåle, jeg liker bilder, nemlig. Jaja, tusen takk til Maria som gadd å knipse litt av oss, så får dere kose dere med bildene, og sleng gjerne igjen en setning eller to før du drar igjen, sååå blogges vi!


Batman sier hei!


Bort til allén. Likte veldig godt utsnittet her!


Kleeem! Jeg elsker å klemme Batman, han liksom .. Bare står der, finner seg i det og klemmer tilbake. Aww.


Jeg ser helt ekstremt fortapt ut her, men Batman var så kul med daft blikk og spissede ører at jeg bare måtte ta det med.


Yndlingsbildee!


Epler, høyt henger de uansett! Stakkars Batman, får aldri noe servert på sølvfat, han ..


Fine Batman, dumme vinden.


Og så dagens siste, likte utsnittet her også utrolig godt!24 thoughts on “Sommerlige kosebilder i alléen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *