Over fjellet!

Nå har vi nettopp kjørt gjennom Hemsedal, der var det svart, grått og gulbrunt. Rett og slett. Så var det mange fjell og øde hus, og en god del med snø og noen visne fjellbjørker. Hva folk egentlig synes er så fresht med Hemsedal klarer jeg bare ikke egentlig forestille meg, men da det sikkert er noen av dere som bor der, skal jeg ikke gå for langt nå. Men jeg klarer bare ikke se for meg hvordan det er å leve der, uten naboer, på vidda, liksom. Menmen.

Vi fant et skilt, da. Der sto det at vi offesielt var i Lærdal, og det lover godt, vi er snart fremme! Så da begynner nedstigningen fra fjellet, og jeg gleder meg til å se grønt gress igjen! :P

Vi blogges!


Desto høyere opp vi kommer, desto gråere og tristere blir naturen! Huff og huff, er jo full vinter her oppe .. Fine fjell, da.


Obligatorisk bilde av bilen, igjen. :P


Lille meg og de store fjellene.


Tja, litt øde, kanskje ..


Skilt! Sivilisasjon! Jepp, vi er ihvertfall på rett vei!

16 thoughts on “Over fjellet!

  1. Jeg og familyen kjører over til vestlandet minst en gang i året for å besøke besteforeldre :D Koselig med sauer og geiter <3 …Meeen sp klarer jeg å bli bilsyk og spy tusen ganger hvert eneste år :C Jaja :P

  2. Hahaha, jeg bor i Hemsedal, og det er ikke såå øde som du skal ha det til på vinteren, men om sommeren er det INGEN TING HER -.- plager livet av meg at jeg bor her, hah^^ flytter til oslo nå da, haha :-D takk og lov..

  3. litt kjedelig natur der oppe da x) forstår heller ikke hva som er så 'facinerendes' med hemsedal :P er jo bare masse snø og fjell x) bra dere fant sivilisasjon til slutt :D

  4. Det er ikke akkurat så øde som du skal ha det til akkurat. Du var jo langt oppi gokk, og der er det bare hytter- der er det jo en grunn til at ingen bor oppå der. Hadde du kjørt gjennom sentrum ogsånt hadde du hvertfall oppdaget mer liv enn det du skriver :P Og selvom det er snø øverst der, og på toppene her så er det grønt andre steder her. Hadde det vært høye fjell i Oslo og tror jeg ikke snøen hadde vært borte helt enda der heller. Det e rjo litt "vondt" for oss hemsedøler å lese det, når du skildrer det som om det mesten bare er to innbyggere her :P menmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *