Oppdatering fra baksetet.

Hei! Nå sitter pappa, Maria og jeg i bilen, og her skal vi sitte noen timer. Hvor skal vi? Jo, du kan jo få et par hint .. Fjorder, fjell, enda flere fjorder og enda flere fjell. Fosser, sauer, fjordhester, og enda flere fjorder og fjell igjen. Jepp, du gjettet riktig, vi skal på roadtrip til Vestlandet! Vi har leid en hytte i Lærdal og der skal vi bo i ett døgn. Vi skal blandt annet ta ferga innover mot Gudvangen, ta Flomsbana og besøke Stegastein.

Være turister, rett og slett! Jeg har strengt talt ikke sett ekte norsk natur før (Oslofolk, høhø ..) så dette bir gøy! Lover å ta masse bilder, klappe masse sauer og finne fjordinger til dere, og vil blogge jevnt gjennom hele turen, så da er det bare å se frem til en god del naturbilder, eller bilder uten motiver som jeg så fint liker å kalle det, såå snakkes vi!


Min utsikt akkurat nå. Begynner å nærme oss Hønefoss ..


Woho, slik ser jeg da altså ut i dette øyeblikk. Halvveis blindet av popupblitsen og febrilsk vinkende.


Men så lenge man har Pepsi Max overlever man det meste. Den er lunken og daff, men det funker.18 thoughts on “Oppdatering fra baksetet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *