Løvetann i bøtter og spann.

Tim er ikke lenger med oss, men etter begravelsen føler jeg meg likevel noen kilo lettere. Livet må gå videre, og selvom sorgen fremdeles er til stede, må man klare å nyte dagene likevel. Sommeren er kommet til Aschehoug, grønne blader kommer til syne, blomstene titer frem og gradestokken viser langt over 20 varmegrader i skyggen. Og med varmen kommer jo også den forhatte og elskede løvetannen frem! Og det var da idèen slo meg.

Gule, lodne blomster, lang, svart frieserman, blomsterkrans på hodet, grønt gress, sol og blå himmel .. Jepp, nå var det nok en gang tid for foooootosjut.

Å lage blomsterkranser er ikke min sterkeste side. Vel, det var. I fjerde klasse var jeg en mester i å flette blomsterkranser. Nå satt jeg desperat og fiklet med et titalls manstrikker for å holde blomstene noge lunde sammen .. Kall det gjerne juks, men så lenge det ser bra ut, er det godt nok for meg! En halvtime senere var kransen ferdig, og Batman fikk manen sin pyntet med løvetann, og snart bar det ut i gresset for en aldri så liten fotosession. Maria stilte opp som fotograf, og resultatet ble noen skikkelige sommerbilder!

Gult er kult og sommer gøy, kos dere med bildene!


Løvetann!


Batman med ferdigpyntet man, synes han ble fin, jeg!


Batman og himmelen før vi startet ..


Meg og Batman.


I gresset, Batman så ekstremt overvektig ut på dette bildet, men tro meg, bilder lyver ..


Kooose!


Bittet ser rart ut fordi han tygger gress, bare så ingen skal reagere på det!


Kosemoseoverdose. Likte dette bildet, Batman fikler med mulen fordi han egentlig vil spise blomsterkransen min, og jeg ler og holder en hånd på mulen hans for å være sikker på at kransen ikke blir spist. Hihi.


Dagens beste, løvetann er definitivt fotogent ugress!

42 thoughts on “Løvetann i bøtter og spann.

 1. Nydelige bilder! :D
  Sinnsykt vakre.. må få tatt noen slike jeg og snart :)

 2. Åååhhh! Akkurat nå hater jeg deg!

  Ja, høres utrolig sint ut, men det er jeg ikke, bare sykelig sjalu for at du har en nyyyyyyyyyydelig hest og har en søster som er fliiiink til å fotografere(Deg og selvsagt)!

  Utrooolig fine bilder! Likte det 6. bilde ovenfra;) Utrolig koselig bilde!

  Stå på videre!

 3. Aldeles nyydelige bilder av dere begge to! Dere stråler av glede, som gjør bildene så veldig mye gøyere og hyggeligere å se på. Fantastiske saker. <3 *koS*

 4. Og btw! Kan du please vise hvordan du fletter en løvetannkrans? Har alltid lyst til å lære det, haha :D

 5. Superfine bilder :)

  Men må bare komme med et utrbrudd: Kaller du DET overvektig? Du skulle sett hestene der jeg rir, ingen er i nærheten av Batman. Magene plumper ut litt over alt på dem.. Veltrent hest du har må jeg si :)

 6. åå, jeg rett og slett bare digger dere!!!! DIGGERDIGGERDIGGER dere :D

 7. Jeg elsker løvetann :D Har faktisk planta dette ugresset i den bitte lille blomsterbede mitt i hagen vår :D

 8. Jeg føler at du forsvarer deg selv veldig mye fordi du vet at du kommer til å få negative kommentarer. Det skjønner jeg, men du trenger ikke alltid forsvare deg. Ikke bry deg om de som alltid bryr seg om detaljer.

  Nydelige bilder! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *