Hjemreisen over høyfjellet.

En fantastisk og opplevelsesrik langhelg med familien går mot slutten, og jeg sitter igjen med et par tusen bilder og et hav av herlige minner å se tilbake på. Jeg har fått se og besøke noen av Norges vakreste steder og du kan tro det var noe annet enn hva jeg er vant til, Osloboer som jeg er. I dette øyeblikk sitter vi i bilen på en øde og stille vei over høyfjellet, vi er på vei hjem til gode, gamle Ormøya igjen.

Det ligger fremdeles store snøfonner her, selvom vi allerede er i juni måned. Merkelig det der med høydeforskjelle, altså! Hjemme er det full sommer meg knallgrønt gress og vi bader i sjøen og løper rundt uten sko, liksom. Menmen, nå er jeg utrolig sliten, og tenker å prøve å sove litt. Blir nok Batman-oppdatering i morgen! :)

Har dere vært på Vestlandet før? Isåfall, hva synes dere? Uansett, vi snakkes!


Slik ser det da ut her ..


Ekstremt kronglete vei opp hit, det skal være sikkert og visst!


Snødekte fjelltopper så langt øyet kan se, ikke akkurat noe vanlig syn i juni.

23 thoughts on “Hjemreisen over høyfjellet.

 1. Fine bilder, og sykt kronglete vei.. o.o Gleder meg til Batman-oppdatering! :-D

 2. Haha, lo litt av det gps bildet. :D Skikkelig kronglete ja. Har vært i Bergen noen ganger, men har ikke sett så mye av sånne fjorder, men der ser jo utrolig fint ut, så har lyst til å se det engang! :)

 3. Fint landskap, men ganske så grått og trist. Men gleder meg til Batman oppdatering!

 4. Likte veldig godt det siste bildet :-) Vært på Vestlandet, ja. Digget det :D Er jo kjempefint der D:

 5. gleder meg til update om Batman ;D så mye snøø, åsså i JUNI x) sinnsykt kronglete vei da x)

 6. Njaa. har da bodd på vestlandet hele livet mitt.. Og syns det er kjedeligt.. Vil heller bo i oslo :3

 7. Er så heldig at her i Hammerfest er det FORTSATT snø! :p Og det snødde ligg seinest i går. Weee, lucky me!

 8. Ser ut som om du har hatt en fin tur! :)

  Jeg har vært på vestlandet mange ganger, har søskenbarn som bor der. Vestlandet er ikke sååå fint. Jeg ♥ Innlandet :D

 9. Herregud ! SNØ! … Det er galskap. GALSKAP. Jeg er virkelig glad vi ikke har det nå, jeg er mett på hvitt. Heh.
  Gleder meg til Batmanblogg igjen faktisk, haha. :)

 10. haha, for en vei xp ja, har bodd i stavanger da, men trives mye bedre i steinkjer. det er bare noe jeg ikke liker der, vet ikke helt hva det er, men noe er det. heeeh, gleder meg til sommerinnleggene dine nå, håper de blir like bra i fjor, om ikke bedre! :D

 11. Høres ut som at du har hatt en fin tur da =D har vært på vestlandet og bodd på gård med venninna mi, vi gjetet geiter og oppdro de, en uforglemmelig opplevelse! =D også hadde de jo hester også. lange sommerkvelder langs sjøen, hopping i høystakk, kjøreturer med traktor.. åh. Miss it! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *