Gressetid for glade gnagere.

Norges grunnlovsdag nærmer seg slutten, og nå som vi tobeinte har spist god middag og deilig dessert, er det de firbeinte sin tur! Marsvinene ble tatt med ut i hagen for litt kveldsgressing, og det er noe de satte stor pris på! Darling hadde allerede vært ute og fått løpt fra seg, og nå var det Luna og Whitty sin tur. Jeg satte opp et lite flagg på plenen, og plasserte de to glade smågnagerne ned i det myke gresset.

Whitty satte tenna i det friske, grønne gresset med det samme, mens Luna, som ikke har fullt så mye livserfaring, skjønte ikke helt greia. Men da hun fikk smake litt fra hånden, forstod hun det ganske snart og gnafset ivei.

De tuslet litt rundt og løp fra seg en del, vasket hverandre og spiste gress og så ut til å sette stor pris på 17. mai-middagen sin! Luna viser dessuten stor forbedring og har sluppet å “løpe ut”, og holder seg i umiddelbar nærhet uansett hva. Whitty derimot, har jeg alltid stolt blindt på. Hun kommer alltid løpende som en hund når jeg roper, og vet hvor langt hun får gå.

Marsvinene storkoser seg og Whitty er fremdeles frisk og rask, cysten har ikke vokst og hun viser ingen tegn til hormonell ubalanse lenger. Så det var en liten oppdatering på de søte små, skal få postet et innlegg fra en hoppetrening med Darling ganske snart! :)


Luna, Whitty, flagget, plenen og meg.


Hihi, det vet å holde seg i nærheten disse to. ^^


Hele gjengen igjen, pappa som tok dette bildet.


Whitty sier hei, mens Luna er ekstremt opptatt av sin nye oppdagelse. Spiselig gress!


17. mai-bilde med de små oinkende, og dette ble også det siste. Vi blogges!

20 thoughts on “Gressetid for glade gnagere.

  1. Søte ^^Luna ligner skikkelig på marsvinet mitt Solan (Du husker kanskje vi snakka om det på msn?) og begge to er noen herlige bollesvin <3

  2. Aw, søte ulldotter! Og fin Matilde i bunad! Firbeinte skal også få feire dagen!

  3. Så utrolig flotte marsvin :-') De er så vanvittig søte! Utrolig hvor tam du får marsvinene dine :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *