Vitaminbjørnfrustrasjon.

Er jeg den eneste her med seriøse problemer når det kommer til åpning av Vitaminbjørner-boksene? Joda, barnesikring er vel og bra det, men man føler seg passe idiot når man er seksten år og ikke klarer å åpne en jævla plastboks med barnesikring. Barnesikring, hallo! Enten er det min mangel på IQ som slår til for fullt, ellers er den ukompliserte åpningsforklaringen på lokket som rett og slett er helt elendig.

Jeg slo på stortromma i dag og gikk til anskaffelse av en boks med Collett Vitaminbjørner, de er kjempegode og jeg er vel en av de personene som får i seg litt vel lite sunne ting, så hvorfor ikke kjøpe en boks? Vel, da jeg kom hjem og skulle åpne denne boksen prøvde jeg virkelig alt. Men uansett hvordan jeg vred og vendte på det fikk jeg den ikke opp! Etter en halvtime var hendene mine nesten såre og jeg dritt lei, så jeg gikk ned til pappa for å klage. Han brukte sånn ca to sekunder, så var boksen åpnet.

Herregud, jeg må virkelig være dum som et kneippbrød. Noen som sliter med det samme, eller?

Uansett, i anledning blogginnlegg måtte jo selvsagt bloggbilder tas .. Jeg dreit meg rett og slett loddrett ut foran kamera denne gangen, og dette er rett og slett grunnen til at jeg vanligvis uttrykker mitt sinne via ord og ikke ansiktsuttrykk. Enjoy!


Djevelskap hele greia.


Når ikke hjerne funker, tyr man til vold .. Som medfører de grusomste ansiktsuttrykk.


Seriøst, jeg prøvde alt, den rikka seg ikke!


Sur indianerliknende rosa nordmann gir opp og tyr til sterkere midler: Pappa!


Og pappa fikset.

37 thoughts on “Vitaminbjørnfrustrasjon.

 1. Du er ikke den eneste! Det heter nemlig ikke barnesikring, det kalles vikingsikring. Kun vikinger får den opp. Haha, morsomme bilder!

 2. Jeg ELSKER vitaminbjørner! :D
  Men pappa vil ikke kjøpe dem lengere fordi de er så syre, 80kr for en boks er jommen ikke snaut :S Menmen :- p

  Forresten så er det bare å presse lokket ned mens du skrur, og vips så får du den opp :D

 3. Elsker dem! Og reklamen på tv.
  Men sliter med å få dem opp jeg og, skal jeg si deg. Ender nesten alltid opp med at jeg må spørre mamma eller pappa, hehe x)

 4. Sliter med det samme problemet hvermorra jeg også, hvis ikke mamma har vært så grei og ta ut til meg da :) Barne sikringa er vel begna på oss under 18…

 5. Ja, sliter litt selv med det styret der du .. er veldig glad i vitaminbjørnene, men utrolig upraktiske pakninger… Bare lurer, har du rettet håret ditt før, eller kunne du ha gjort det så vi kunne sett resultatet her inne på bloggen, og kanskje sminket deg osv? Hadde vært litt kult å se hvordan du hadde kledd det! :-) hatt en Matilde-fotoshoot eller noe lignende, kult med en ekstraordinær forandring på bloggen (-: ha en fin helg!!

  SVAR: Haha, jo, det kan jeg sikkert få til! Hva gjør man vel ikke for leserne, liksom. Neida. Men en Matilde Brandt extreme makover skal jeg klare å ordne, har rettet håret en gang tidligere og blogget , men det er lenge siden og jeg så mongo ut. :P Men så har jeg to lillesøstre som bruker noen timer på badet hver dag og sikkert er behjelpelige med både sminke og retting, så jepp, det skal jeg få til vettu! Vil dukke opp et innlegg i nærmeste fremtid, tenker jeg. :)

 6. Holdt på å le meg i hjel av bildene, kjempe brae utrykk du har må jeg si xD Hehe… :D Har aldri smakt vitaminbjørn før, men har veldig lyst til å prøve… så jeg får se om det blir noe … Hehe xD

 7. Så morsomt å høre! Blir skikkelig gøy det da, å få noen skikkelig kule bilder av deg!

 8. De er gode :D Synes ikke det er noe problem å åpne de boksene jeg, hihi ^^ Kanskje det er lettere når man er yngre? Kanskje det er voksensikring istedenfor? ;) Morsomme bilder!

 9. Morsome bilder :) Det er bare å presse ned lokket og skru samtidig ;) Men foresten, så skulle jeg spørre om noe mens du fortsatt var i Spania, men plutselig var du hjemme igjen. Jeg lurte på hvorfor Maria ikke var med til Spania.

  SVAR: Jeg skrev jo ganske tydelig at jeg prøvde alt, da. Inkludert å presse ned og vri. Maria ble ikke med til Spania fordi Maria ikke ville være med til Spania. ;)

 10. Haha, geniaaalt :D Du må også ha kjolefotoshoot med Bættismann! I skogen ellernoe! :D Forr oss lesere, you know!

 11. De er gode :D Det funker å prese ned, og så vri. Men noen ganger vriiiir boksen seg unna ;O Håpløs boks -.-

 12. Tror desverre aldri jeg har hatt problemer med det der ^^ Spiste selv vitaminbjørner før, og jeg tror kanskje jeg var smartere føør jeg begynte å spise det….

 13. Vitaminbjørner er gode :> Du er ikke den eneste. Det er veldig vanskelig å få opp lokket på begynnelsen(ikke for de VELDIG sterke da, f.eks. pappa) :( Morsommme bilder :D

 14. Hihi, måtte le litt av bildet av ansiktsutrykket ditt når du brukte makt :) *Ikke negativt altså* De vitaminbjørnene er dødsgode, men dyre ja :)

 15. Hehe, Jeg klarer heldigvis og åpne boksen..
  Men det vadde vært morro og sett deg med HELT stritt hår… :) Men digger krøllene dine !)

 16. Matilde da – det er jo så lett! Neida, men du lærer det sikkert etterhvert! De er kjeeempegode, men jeg glemmer jo alltid å ta dem .. -.-

  Og en ny sånn rettehåret- og sminkesegblogg hadde vært tøft, selv om jeg digger deg sånn som du er og syns du skal fortsette å være sånn :-D

 17. Vitaminbjørner er nam:D Og du har akkurat samme uttrykket som jeg har når jeg har gitt opp bruskorker eller andre korker og må gi pappa eller samboeren jobben:P

 18. Hihi X) kan du ha et innlegg til der vi kan høre stemmen din? å hvis du gjør det plis ikke slett det igjen.Supre bilder.

 19. Trodde du bare sku ta 2

  SVAR: Selvom jeg holdt tre i hånda for å bevise at boksen var åpnet for et bilde, betyr det ikke at jeg tok mer enn to. Ærlig talt, jeg er seksten år og vet bedre enn å spise over anbefalt dose av kosttilskudd altså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *