Starbucksnam og flyplassventing.

Hei! Nå er vi på flyplassen i Malagà og har nettopp kommet oss helskinnet gjennom sikkerhetskontrollen. Det er knapt en halvtime til boarding, og en velsmakende kopp varm sjokolade fra Starbucks gjør den korte ventetiden litt bedre. Jeg er stuptrøtt, og det er ikke egentlig så rart siden jeg ble vekket klokken 06:00 i dag tidlig .. Men det er forsåvidt verdt det da, det er deilig å komme hjem på ettermiddagen, istendenfor halv tre på natta.

Uansett, vi skal nok en gang mellomlande i Brussel, og gud som jeg gleder meg til å pile bort til Helixir Smoothiebar og bestille en dobbel Helixir Forever! Men nå må jeg nesten stikke, må nesten finne gaten vår.

Blogges!


Morgenstemning på Malagás splitter nye flyplass!


Converse og joggebukse, reiseantrekk deluxe.


Starbucks i mitt hjerte.17 thoughts on “Starbucksnam og flyplassventing.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *