Starbucksnam og flyplassventing.

Hei! Nå er vi på flyplassen i Malagà og har nettopp kommet oss helskinnet gjennom sikkerhetskontrollen. Det er knapt en halvtime til boarding, og en velsmakende kopp varm sjokolade fra Starbucks gjør den korte ventetiden litt bedre. Jeg er stuptrøtt, og det er ikke egentlig så rart siden jeg ble vekket klokken 06:00 i dag tidlig .. Men det er forsåvidt verdt det da, det er deilig å komme hjem på ettermiddagen, istendenfor halv tre på natta.

Uansett, vi skal nok en gang mellomlande i Brussel, og gud som jeg gleder meg til å pile bort til Helixir Smoothiebar og bestille en dobbel Helixir Forever! Men nå må jeg nesten stikke, må nesten finne gaten vår.

Blogges!


Morgenstemning på Malagás splitter nye flyplass!


Converse og joggebukse, reiseantrekk deluxe.


Starbucks i mitt hjerte.

17 thoughts on “Starbucksnam og flyplassventing.

 1. Kaffe???? BLÆ

  SVAR: Les før du kommenterer, det er kakao. Kaffe kommer jeg faen aldri til å drikke.

 2. Blææææh, var det ekte kaffe sa du? Isssh! Menne, god tur hjem!

  SVAR: Niks, ikke ekte kaffe, fake kaffe. Niks, hadde du lest litt nøyere hadde du fint fått med deg at det var varm sjokolade.

 3. Ehhhhm, ho sa jo det var varm sjokolade. Jeez.

  SVAR: Ti poeng til oppmerksomme lesere!

 4. Hahahha, jeg ler av de folka som kommenterte over her. De er busta, de skumleser bare :F Men ha en fin flytur!

 5. Håper flyturen var vellykket :]] Bare sier til de over her : skal du kommentere, les FØRST!! :)

 6. Nå har jeg lest alle Spania-innleggene dine, og wow – det ser ut som du har hatt en skikkelig bra ferie! :-D Blogger stappfulle av herlige bilder, det liker vi ^^

  Starbucks har god frappucino, men kakaoen deres er herlig!! :D Og jeg har funnet ut at jeg MÅ ta en tur til Brussel for å smake på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *