Soldag på stranda.

Denne dagen har hele gjengen rett og slett tilbrakt på Golden Beach, liggende på hver sin deilige solseng. Været har vært herlig og vi har alle fått litt brunfarge på våre ellers meget vinterbleke kropper, så vi har forsåvidt all grunn til å smile! Siden det har vært vinter her også, holder ikke vannet i sjøen mer enn knappe seksten grader, men det stoppet faktisk ikke meg fra å ta en nedkjølende dukkert til en avveksling fra all solingen.

Jeg var faktisk den eneste personen på hele stranda som badet! Hihi, litt stolt der, ja. Etter å ha ligget og stekt litt til i sola, tuslet vi bort for å spise lunsj, og det ble som vanlig melón y jamón på meg. Nam, sier jeg bare. Uansett, det har vært en ganske så avslappende dag med lite som egentlig er verdt å blogge, men siden jeg har fritids poster jeg et aldri så lite innlegg likevel. Uansett, vi storkoser oss her nede hele gjengen, og det å ligge og dra seg på stranda er vel ikke akkurat en dårlig måte å tilbringe første april på ..

Blogges!

Hihi, slik har min utsikt vært i så og si hele dag. Heeerlig!


Deilig, varm, myk, spansk sand i mitt hjerte.


Sjøen, langgrunn, fantastisk sandbunn og klart vann, men bare seksten grader! Brr!


Lunsj! Honningmelonen her nede er bare dødsgod, jeg forstår ikke hvorfor.12 thoughts on “Soldag på stranda.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *