Norges meste søkte Matilde.

Google Search er en utrolig fin oppfinnelse. Altså, ingen søkemotorer kan måle seg med Google, sånn er det bare. Jeg googler hver eneste dag, og vet egentlig ikke hvordan jeg ville klart meg uten det fine lille søkefeltet fra Google plassert i nettleseren. Google har jeg brukt siden jeg var åtte og ville finne bilder av fine hester, og bruker det fortsatt svært aktivt, til litt mer nyttige ting, altså. Men å finne meg selv i de øverste forslagene, det hadde jeg aldri ventet!

Skriver du Matild, kommer det masse opp om Roald Dahls bok om Matilda på søksforslagene, men etter det er hjemmesiden min det første som kommer opp! Skriver du Matilde derimot, er navnet mitt, hjemmesideadressen min og slike ting det aller første som kommer opp! Haha, jeg er med andre ord den mest googlede Matilden i hele Norge. Hvor satans kult er ikke det ?! Jeg er liksom 16 år og blogger om hesten min .. Haha, selvom du ikke får opp noe særlig juicy stuff om meg personlig, er det ganske gøy at så mange søker på navnet mitt.

Uansett, vi blogges senere, and keep googling me!


Google er en veldig fin ting, med en veldig fin og fargerik logo.


Dette er det som i skrivende øyeblikk kommer opp når man kun skriver Matilde i søkefeltet, uten mellomrom etter. Kult, hva?


Noen av de 95 800 resultatene som kommer opp på navnet mitt.

19 thoughts on “Norges meste søkte Matilde.

  1. Hahaha, uuuuutrolig kult! Nais! Liker også svææært godt at de to siste bildene i "Bilder funnet av matilde brandt" er av Fabio og meg… :-) Mihih!

  2. Hoho, må innrømme jeg har googlet deg et par ganger! Men det overrasket meg ikke. Det er veldig, veldig mange som spesielt liker bloggen din! :-)

  3. Og nå blir du jo selfølgelig enda mer googlet fordi folk skal sjekke om det er sant! :D

  4. Du fortjener det så utrulig godt. Elsker bloggen din, du skriver så ufattelig bra !

  5. må nok innrømme at jeg har googla deg flere ganger x) kult at du har så mangen treff da :D jeg har ingen tror jeg x) menmen, sånn er det vel å ha en så populær blogg med masse faste lesere :P ?

  6. Tøft da:D Bruker seriøst google til alt! Lekser, spørsmål, hvor man kjøper ditt og datt osv osv. Google in my heart:D

  7. Stiiiliig! Må innrømme at jeg har googlet deg noen ganger, f.eks hvis jeg ikke kommer inn på bloggen din :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *