Marsvinoppdatering og kattebesøk.

Hadde med hele bølingen ut i hagen i dag for første gang, tidligere har jeg ikke turt å ha alle tre ute samtidig da Luna har hatt en tendens til å fly avgårde i rasende fart og krever litt ekstra tilsyn, men i dag gikk det supert! Darling følger meg som en hund og går aldri langt og Whitty er bare mannadalt, og da kunne jeg ta tak i Luna om hun prøvde seg på noe. Og det gjorde hun ikke, hun holdt seg faktisk i nærheten av de andre og oppførte seg eksemplarisk.

Mens Darling tuslet rundt på egenhånd, tok jeg litt bilder av marsvinene i de blå skillablomstene. Rundt disse tider er nemlig hagen vår dekket av et blått teppe, og det er liksom blitt litt tradisjon og ta litt bilder i blomstene. Men plutselig dukker et uventet besøk opp, nabokatten har plutselig funnet det interessant å glane på oss.

Jeg har hilst på denne katten et par ganger før, og vet at han er veldig rolig og snill. En annen ting jeg vet, er at katter ikke angriper hverken kaniner eller marsvin fordi kaniner og marsvin er dødsnysgjerrige og går gjerne rett på, og innpåslitne hårballer, det er det svært få katter som liker! Mens jeg tar med marsvinene bort til et lite moseområde, har katten fått øye på Darling. Og det går ikke mange sekundene før de to står og snuser på hverandre. Nysgjerrige er de begge to, helt til Darling finner ut at hun er blitt infisert av kattebakterier og må vaske seg. Og da blir katta litt skeptisk, sprellende, bakteriehysteriske haredyr skal man holde litt avstand til!

Snart dukker enda en katt opp, denne gangen den digre, kullsvarte hannkatten som også anses som Mons’ største fiende. Han blir riktignok bare sittende på muren og glo og nærmer seg hverken meg eller dyra, men er nærme nok til at jeg begynner å lure på om noen har innkallt til nabotreff på kjæledyrfronten.

Så fotograferer jeg mine tre litt til, men må snart avbryte da det plutselig begynte å duskregne. Marsvinene reagerer instinktivt og gjemmer seg halvveis bak og under Darling, som har presset seg inn i et lite hjørne. Men det er ikke lenge de trenger å gjemme seg for regnet, for jeg kommer dem fort til unnstening og pakker hele flokken inn i reiseburene, og så bar det inn!

Dessuten har Whitty rast opp i vekt og pelsen er i full ferd med å gro ut igjen, og hun ser litt freshere ut nå. Jeg har satt hele gjengen på en ny diett, gått tilbake til det gamle, gode Complete-fôret (var en periode der de måtte gå på dyrebutikkpellets da Complete brått sluttet å levere ..) og de har dessuten fått friske urter hver dag i tillegg til den frie tilgangen på høy og kraftfôr og de daglige porsjonene frukt og grønnsaker. Så da er jeg ganske sikker på at en operasjon ikke blir nødvendig da Whitty absolutt er blitt bedre og cysten fremdeles er knøttliten.

Så da fikk dere en liten oppdatering på det!

Legger ved litt bilder, så blogges vi!


Sånn ser store deler av hagen vår ut nå! Nydelig, eller hva?


Luna og Whitty ved blomstene.


Se, en inntrenger!


Luna og Whitty i blomstene, haha, Whitty matvrak og Luna som ser bolle ut.


Vårt lille nabobesøk, vakkert dyr, da.


Huhu, er skikkelig uvant og gøy å fotografere katter, er liksom noe jeg sjelden gjør.


Whitty og Luna i mosen, søtnosene, det!


Holder sammen gjør de ihvertfall.


Lunabolla poserer ..


Portrett av Luna med kattesniken i bakgrunn.


Og i mellomtiden koser Darling seg med hopp og sprett og andre kaninsprell.


Darling og katten har fått øye på hverandre ..


Nysgjerrigpus!


Kommer nærmere og nærmere, Darling sitter urørlig ..


Og whops, Darling hopper frem og gir katta et kyss på truten! :P


Så oppdager hun hva hun nettopp har gjort, og tyr til en febrilsk selvrens.


Katten blir skeptisk ..


Og setter seg på muren for å observere den merkelige hårballen på trygg avstand.


Darling gjør kaningreier, katta ser på.


Klarte å trykke hele flokken inn på et bilde, og selvom Whitty har fått øye på en gresstust, Luna sniffer oksygen og Darling er gretten, er det nå de tre elsklingene mine!


Whitty og Darling kooooser.


Katten observerer.


Og så kom duskregnet, da ble Darling brukt som paraply, gitt.


Darling og katten sniffer på hverandre like før vi gikk inn. :)31 thoughts on “Marsvinoppdatering og kattebesøk.”

 • Veldig fine bilder, dyra dine ser så søte ut! Flirte spesielt av det bildet av hele flokken, haha. Så søtt :)

 • Så fine bilder. :-D Darling, Luna, Whitty og nabokatten var fine. :-D hihi.

 • Haha, jeg lo så jeg grein (still do) over flere av disse bildene! Hah! Utrolig søte alle… fire, og kommentarene under bildene gjør det jo bare bedre! Åhh… :-D

 • aw, så søte! Likte 'paraply'bildet, haha. Og portrettet av katten. Du tar sjeldent kattebilder, jeg tar nesten bare kattebilder. Dere har foressten en utrolig nydelig hage!

 • Å herre, så sykt søte! Jeg savner så utrolig mye å ha marsvin. :C Elsker det bildet av Luna med katta i bakgrunnen, skikkelig fin komposisjon. Og generelt bildene, likte dem skikkelig godt idag! Bloggvariasjon er også fint. :) De er sykt søte, hvertfall!

 • Gasssj, nydelige! :-DD Kjenner til det med kaniner og katter, alle kattene i nabolaget var livredde kaninene mine, fordi de var så nysgjerrige og kom hoppende mot dem i en rasende fart med en gang de så en katt x)

  Nok en gang, nydelige bilder!! Likte skikkelig godt stemningen :) <3

 • Charlie (marsvinet mitt) er også veldig nysgjerrig på katta våres, men pusen blir litt skeptisk.
  Herlige bilder ! <3

 • Herlige bilder! :D Dyrene dine ser ut til å ha det supert hos deg, det skal du virkelig ha. Men jeg bare lurte på en ting, hvor lenge er du i stallen hver dag?(Hvis du er der hver dag da) Møkker du eller noe, eller trenger dere ikke det? Super blogg som vanlig! <3 Digger bloggen din. :)

 • Kjempe fine bilder :D Whitty ser kjempe bra ut nå :D Glad du sleper en oprasjon (Y)
  Greit og bruke dems som er større til paraply ;P

 • Herrejesus, Luna er skikkelig nusselig! Darling og Whitty også, men har liksom ikke sett så mange bilder av Luna :) Søte bilder, og jeg er glad på dine og Whitty sine vegner at hun slipper å operere!

 • Wooo :D
  Kjempe fine bilder!

  Men noen katter angriper kaniner… Kaninen min var på tur med meg, og så kom det en katt (hater den. Den har slått meg og biti broren min ………) og jagde kaninen min, som heldigvis bare løp rundt meg … Woho …

 • Aww, så megasøte :' ) Fiine bilder ^^ De er virkelig heldige som har en eier som deg :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *