I Marbellas gamle gater.

Hei igjen! Denne dagen måtte Heidi dessverre bli igjen hjemme for å jobbe litt, så Synne, pappa og jeg tok oss en liten tur inn til Marbellas gamleby. Gamlebyen i Marbella er seriøst det koseligste stedet her nede, trange, nydelige små gater med balkonger og masse blomster, vakre torg, masse søte butikker og idylliske, pent utsmykkede gater, bedre blir det bare ikke! Og siden Synne ikke har vært her før, måtte vi jo ta med henne dit en liten tur.

Anyways, vi tuslet rundt en stund, kikket litt i butikker, Synne kjøpte et nydelig kjede og jeg falt pladask for en søt vifte, og så kjøpte jeg en ny, hvit sommerkjole i yndlingsbutikken min, pappa møtte en gammel jobbkamerat og snart satt vi hele gjengen og nøt et glass iskald cola i varmen.

Mer er det egentlig ikke å si, bortsett fra at det har vært en herlig dag, og at det var gøy med litt skikkelig småhopping med besteveninnen, og dessuten fant vi en utrolig kul butikk, som jeg faktisk dedikerer et helt blogginnlegg til senere. Gled dere!

Uansett, nåååå må jeg nesten stikke, så da får du bare legge igjen en liten setning eller to, så snakkes vi!

Nydelige, små balkonger med masse blomster på, er det ikke pent?


Det er ikke alle steder der du finner hawaiiroser i gatene.


Appelsintorget, sentrum i gamlebyen. Her vokser det appelsintrær overalt!


Ser du appelsinene?


Iskald cola på glassflaske, med isbiter og sitron i, nam!


Torget ved caféen vi satt på.

20 thoughts on “I Marbellas gamle gater.

 1. Det så utrolig koselig ut der! :D
  Bra at dere har kost dere, da. Jeg er misunnelig! :)

 2. Nåå ble jeg sulten på sooool!! Jeg vurderer seriøst å flytte til Italia! Sol, men ikke for varmt. Som i Spania! (Bare at jeg har en kjærlighet til Italia:P)

 3. Jeg skjønner ikke hvordan du får sånne "vanlige bilder" til å se helt sykt bra ut :O Liksom, alle bildene dine er så bra :p STÅPÅ

 4. Tihi, vi har Hawaii-roser i en sånn vegghengende-blomsterpottegreie! Plastik, selvfølgelig x'D Men kjempefine bilder, som alltid ;D

 5. Fint :D <3 Hawaii-rosene var jo nydelige :> Jeg er svak for sånne søte små blomster :P

 6. Åh herre. Heldige dere! Vakker idyll, dette liker man.
  Jeg syntes at du skal ta med alle bloggleserne dine på en spaniaferie en gang også:D
  *klem*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *