En herlig butikk!

I gamlebyen i Marbella, i en liten bakgate, like ved et torg, ligger verdens desidert kuleste butikk. Babachic er en fargerik, kreativ liten spansk butikkjede. De selger i hovedsak perler i alle mulige størrelser, farger og fasonger, men også en hel haug med anderledes pyntesaker som speil, smykker, vesker og andre dekorative ting som igrunn glir rett inn på ethvert jenterom. Og Synne og jeg måtte selvsagt ta en tur innom!

Og snart hadde jeg kjøpt og betalt en kjempesøt penn, en pose med perler og seks håndmalte bokstaver i tre, som tilsammen utgjorde navnet Batman. Planen var å lage et eller annet skilt til å bruke til et eller annet, jeg vet bare ikke helt hva enda. Haha, men det finner jeg sikkert ut av. Uansett, Babachic er en utrolig herlig butikk du bare må ta turen innom hvis du har tenkt deg til Spania, de finnes i de største byene.

Legger ved litt bilder av butikken, samt av det jeg kjøpte, så blogges vi!

Butikken! Er det ikke bare helt utrolig fint? Vakre perlekjeder i tre på veggene og fine ting overalt, det liker vi!


Skal det være en perle eller ti?


Enda flere kjeder, angrer bittert på at jeg ikke kjøpte et!


Hihi, dagens shopping, liksom.


Perlekjede eller ei, jeg gikk ikke akkurat tomhendt ut av den skjønne butikken, da. Elsker papirposene og alt!

15 thoughts on “En herlig butikk!

  1. Kjempesøt butikk! Alle de herlige perlene da! Det er en butikk jeg liker godt i Spania, og det er noe som heter "Ale-hop". Men hadde jeg gått inn i den butikken der, hadde jeg nok fått meg en ny favorittbutikk ja!

  2. Såå nusselige ting :-D Skal du henge opp bokstavene med "Batman" på skapet ditt, elelr i stallen? ;-) <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *