Det å henge på Oslo Sentralstasjon.

I dag har jeg vært sosial, av alle mulige ting. Wow, liksom. Men virkelig, jeg har faktisk brukt min dyrebare tid på å henge på Oslo S. Nei, jeg sikter ikke til Spor 19, hasj og alkohol-henging på Oslo S altså, men skravling og prating med gode venner. Men det å henge på Oslo S er faktisk ikke så ille som det høres ut som når man befinner seg blandt venner, og blandt venner fra ungdsomskolen og en liten puddel kalt Håkon, raste timene fort avgårde.Anna Flavia, som dere kanskje husker, og jeg gjorde stort sett ikke annet enn å spise, og var blandt annet innom Deli de Luca et par tusen ganger. Heh, overdrevent mye penger svidd av på blandt annet peruiansk nasjonalbrus, bolle med roastbeef og grufulle smoothies .. Men mesteparten av tiden gikk med til loking på operaen, latterkramper, vandring og .. peruiansk nasjonalbrus.

Ellers gikk praten for det meste i noe så patetisk som koreanske gutter, og det har plutselig slått meg at veninnene mine må ha en skrue løs. Seriøst, de er virkelig helt gærne etter alt som har med Korea å gjøre og begynner å pipe i ekstase bare de ser et mannlig menneeske med svart hår og kinaøyne. Er det bare jeg som synes dette er helt sprøtt? Heldigvis for min del er Anna Flavia enig med meg, så av rent prinsipielle grunner, var det Anna jeg tilbrakte aller mest tid med i dag ..

Da klokken nærmet seg ti hadde jeg allerede tilbrakt hele seks timer på Oslo S, og da ble daget avsluttet med en tur innom Bunnpris, som resulterte i et par kilo granatepler og to daimkaker.

Uansett så var det superkoselig å se igjen både Karoline, Medina, Walaa og Anna Flavia, for det begynte jammen meg å bli et år siden sist, og ett år, det er altfor, altfor lenge. Men et år til neste gang blir det aldeles ikke, for neste uke blir Anna med i stallen og jeg lover å bruke mine aller beste overtalelsevner på å få henne opp på ryggen til Batman. Hihi, det blir moro!

Uansett, tusen takk for en herlig ettermiddag/kveld, jenter, jeg hadde virkelig aldri forestilt meg at man kunne ha det gøy på noe så merkelig som en jernbanestasjon!

Ble tatt et par bilder på Operaen, men ikke så mange, men likevel nok til en liten blogg. Så da gjenstår det bare å si to ting; Kos dere med bildene, vi blogges!


Fotbilder er og blir obligatoriske. Ble ikke tatt så mye bilder, men sånn til informasjon så er dette meg og Karoline. :P


Operaen, Oslos stolthet. Egentlig er hele greia litt oppskrytt, selvom bygget er fint og fotogent.


Annabeste og meg on the operaaa ?


Hoho, vakkert.


Medina og Håkon, hørte jeg rett, hadde de planer om å gifte seg.


Så fant vi en fancy glassting og plasserte oss der.


Meg og Anna Flavia i den fancy glasstingen.


Da mørket falt på, kom lysene frem ..


Og ikke lenge etter kom en hel haug med parfymeluktende, penkledde operamennesker vandrende ut, og du kan tro vi fikk mange tvilsomme blikk der vi satt og var plagsom ungdom, med koreansk musikk og hele pakka ..20 thoughts on “Det å henge på Oslo Sentralstasjon.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *