Denne ukens planer!

Denne uken skjer det mye på stallfronten, så jeg har rett og slett satt opp en ukeplan. Det blir både trening til stallstevnet og total vårrengjøring, skogsturer og årets første bad, ingen dag som ikke er planlagt, utrolig, men sant. Uansett, jeg har brukt i overkant lang tid på layouten, og satt faktisk i fem timer og pirket med detaljene før den kunne publiseres, litt teit da jeg så enkelt kunne gjort det på ti sekunder i Excel, men hallo, det skal jo se pent ut, da.

Uansett, slik ser min hesteuke ut, ihvertfall, og blogge, det kommer jeg selvsagt til å gjøre hver dag, så da får dere ihvertfall se frem til det!

Blogges!


Den ble jo litt søt, da.20 thoughts on “Denne ukens planer!”

 • Den var fin, søta.
  Du gjorde en super jobb på treningen i dag.
  Slikt gjør meg glad.
  Mvh Lena

 • Høres bra ut :) Hvorfor skrittetur på asfalt for høvene? :s

  SVAR: Ved å skritte jvenlig på asfalt ren asfalt (UTEN STRØGRUS!) slites høvene naturlig ned og produksjon av ny hov settes fortere igang. Skritter jevnlig en del på asfalt bare for å komme meg bort til skogen, men siden Batman bare gikk på bane i påsken, har han fått litt utsleng ved tåa, og da blir det en god skrittetur i morgen for å slite ned litt, før jeg eventuelt henter frem fila for å raspe ned litt selv. Hovtrimmeren trenger knapt rette på hovveggene nå, siden Batman sliter så rett og fint selv og høvene hans er sterkere enn aldri før, og da er det vitkig å opprettholde denne rutinen for å holde tåa litt nede. :) Litt dårlig forklart, men jeg håper du skjønte litt. Forresten så gjelder det bare barfothester, er lite vits å slite av skoene med vilje. :P

 • Det var en veldig fin ukeplan! Blir nok en fin uke. Du er foressten blitt veldig flink til å blogge! Altså, kvaliteten er jo alltid på topp, men det virker som om du har blogget mer i det siste! Det passer meg utmerket! :D

 • Driiit stilig layout, Matilde!
  Må bare si en ting.
  Mamma er dyrlege og hun sier at hvis du skritter på asfalt med barbeinte hester, kan de lett bli sårbeinte ;P

  SVAR: Hvem vet best, en veterinær eller en utdannet hovtrimmer? Ja, selvsagt kan alle hester bli sårbeinte, men jeg hadde ikke gjort det om jeg visste at hesten min ville bli sår av det. Når Batman gror så mye hovvegg som han gjør, er han avhengig av å ris mye på slikt underlag for å holde hovene sunne og sterke og tåa kort. ;) Er nødt til å ri på asfalt for å komme ut på tur uansett og har da ridd en god del på asfalt jevnlig, og hovene hans blir bare finere og finere, så niks, sårbeint er det siste han blir av det.

 • Mente ikke noe frekt med det altså! Mamma sa det bare. Ingen krise skjedd. Men batman ser iallefall ikke til å ha tatt noen skade av det :)

  SVAR: Forstår det, men det jeg reagerte på var at det virket som du ikke helt forstod at jeg faktisk visste hva jeg drev med. Men det er jo sant, alle hester blir sårbeinte om de skrittes mil etter mil etter mil på asfalt, og det er noe annet en en halvtime annenhverdag i gjennomsnitt, da for en barfothest. :)

 • Er jo allerede ganske langt ute i uka nå, da, så får vel si at det ser ut som det kommer til å bli en fortsatt fin uke! :-)

  Planen ble nydelig ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *