Batmans nye hodeplagg.

Etter gårsdagens tur hos Hestehagen, sitter jeg her med en del dilldall til Batman, deriblandt enda en ny grime. Grimer får man aldri nok av, og denne gangen ble det en råkul en fra Scapa Sports, i knall turkis, og gjett om den skulle kle Batman! Sorte hester kler jo sånnsett alt, men knæsje farger kler de enda bedre. Og siden jeg ikke hadde noe turkist eller noe fra Scapa for den saks skyld, fra før, måtte jeg jo bare slå til.

I dag tidlig ble det grimeprøving, og jeg synes virkelig han kledde den, jeg. Senere bar det inn i stallen for vask med full sjamponering og skrubbing. Hesten skulle skinne, for snart var det tid for fotosession med full frieserbekledning! Bildene får du i neste innlegg!


Profil av Batman i den nye grima, satt som et skudd, den!


Elsker kontrasten mellom kullsort og knallturkis, likte dette bildet, spesielt fordi vinden blåste i manen hans!


Søte lille Battemannen i sin nye, myke, fleeceforede grime.


Close-up av grima.


Svampebob (som tilfeldigvis også var turkis) er klar for kamp mot den skitne pelsen til Batman!17 thoughts on “Batmans nye hodeplagg.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *