Rusletur med Darling.

Kom nettopp inn fra en liten tur med kosedyret sjæl, Darling er søtere og mer innpåsliten enn noensinne, skjønner dere. Vel, turen gikk en runde rundt huset, og langt ned i hagen. Et lite stykke for en liten kanin, med andre ord. Men Darling kunne jo bare jompe seg lett avgårde oppå skaren, det var meg det var tungt for! Jeg falt jo selvsagt gjennom den halvmeter høye snøen for hvert steg jeg tok! Haha, stakkars lille nurket måtte stoppe og vente på meg hele tiden.Jaja, gøy hadde vi det, ihvertfall. Trente litt på innkalling og trikset å hoppe over armen min, og det gikk supert! Så fant vi en stor snøhaug som Darling fikk leke litt i, og gud så moro hun synes det var å klatre oppover, grave huler og ta seg frem i den ulendte, bratte snøhaugen! Det var ihvertfall dagens høydepunkt for henne, det skal være sikkert og visst. Kameraet var jo også med, og vår lille rusletur ble selvsagt godt dokumentert.

Legger ved litt bilder, så blogges vi!


Søta poserer etter å ha utforsket den nå bladløse hekken.


Feltrittkanin! Hopper over noen dype, gamle fotspor. :P


Selv de skjønneste skapninger har sine øyeblikk ..


Hihi, neida. Hun er så søt atte!


Jepp, det er hun.


Det er hun definitivt! Har dere sett skjønnere, eller? ?


Darling i snøhaugen! Skimter vi noen klatretalenter?


Prinsessen av snøhaugen, ja.


Så jomper vi videre ..


Oi! En GRØNN plante! Dette var et sjeldent syn, eller hva Darling?


Et av de ytterst få stedene jeg faktisk også kunne gå på skaren. Stygge støvler, jeg vet, men skal man vasse i snø så skal man vasse i snø ..


BILDEBEVIS! Støvler trengs! Helst lårhøye da. Her har jeg detti ordentlig igjennom, snøen når meg til lårene for pokker!


Vel oppe av den nedsnødde hagen er det på tide med en liten fotosjut. Pose, Darling!


“Neeei, vil ikke pose nååå!” *Gjemme seg bort*


Der jaa! Flink jente som retter oppmerksomheten mot noen på andre siden av gjerdet og ser søt ut.

Avslutter her, vi. Legg gjerne igjen en kommentar!

32 thoughts on “Rusletur med Darling.

  1. Darling er sinnsykt søt! Har savnet blogging om henne, så det er fint å vite at smådyra har det bra også :D

  2. Darling er kjempesøt! Hehe, lissene dine er forskjellige .. :o
    Fine bilder! Det er DYP snø nå, og den er kjempehard øverst. Det er kjipt å ri i snøen nå, fordi det er sinnsykt tungt, spesielt for shettiser.

  3. Awww! Så søte bilder! Hun har virkelig flott pels den kaninen der, elsker fargene! ^^ Men du, hvor kjøpte du den sela? Elsket fargen!

  4. Jeg har vært helt forelsket i Darling siden du sa du hadde kjøpt henne (var sikkert på minstall ellernoe), og jeg så de første bildene. Faktisk var hun grunnen til at jeg kjøpte meg kanin selv :p

  5. Åh herlig :-) Kjempe heldig kanin, jeg grøsser med tanken på de som bare blir stappet i knøttsmå dyrebutikk bur og blir plaget av små unger. Din kanin derimot, kunne ikke hatt det bedre ;)

  6. Fine bilder! Gøy du blogger litt om Darling søtnosen og =3 Hvordan blir det med den derre kaninhoppingaa? :) Hadde vært gøy om dere startet å konkurrere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *