Livet i Spania sålangt.

Beklager lite oppdateringer, gårsdagen gikk stort sett med til å sove. Alle var trøtte og slitne etter reisen, og jeg hadde rett og slett ingenting interessant å blogge om. I dag har det heller ikke skjedd stort, Synne og jeg har ligget på takterrassen og solt oss litt, vi har drukket te, lest, gått en tur på stranda, spist jordbær og slappet av. Heidi og pappa har vært og storhandlet, så da har vi bageutter, druer og skinke en god stund fremover ..

Uansett, været er herlig og vi storkoser oss alle sammen, og i kveld skal vi ut og spise, så det ser man frem til! Og så skal vi jo selvsagt gjøre en del mer interessante ting de neste dagene, og jeg lover det vil bli mer spennende ferieblogging her nede fra!

Det var igrunn det jeg hadde å si, legger ved et par bilder, så blogges vi!


Synne skvatt litt da denne her plutselig kom seglende ned fra intet ..


Iskald cola nede på Royal Beach.


Soling på gang!


Spansk arkitektur og knallblå himmel, livet er herlig.


Haha, noen hadde det litt gøy i Photoshop. :P


Havaianas i sanden.


Blomster!15 thoughts on “Livet i Spania sålangt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *