Lister, planer og sånt.

Tid pluss Photoshop pluss kjedsomhet er lik lister og planer. Det var et greit regnestykke, igrunn. Vel, etter mye om og men, prøving og feiling og frem og tilbake er Batmans endelige fôrplan klar! Jeg har jo nemlig vært så heldig og fått utdelt et skap ved storestallen, altså, det er en god stund nå det altså, men ja. Og når man har skap, har man et fint lite sted å innrede med lapper, lister og planer. Så nå har jeg satt sammen en aldri så liten flokk med papirbiter i Photoshop.

En fôrplan, et boksskilt og en treningsplan! Og her snakker vi ikke kjedelig Times New Roman i en standard tabell i Word sånn som alle andre hestefolk jeg vet om har, altså. Neida, er er alt planlagt til hver minste detalj, både layout og stilmessig! Font, farge, linjeavstand og størrelser, alt er gjennomtenkt.

Anyways, Batman tåler ikke store mengder pelletert fôr særlig godt, og da han har en tendens til å bli veldig løs i magen under stress prøver jeg å gi så lite som overhodet mulig, og heller hel havre og vitaminer og mineraler og andre ting i pulverform, noe som funker supert! Jeg vil begynne å gi ham betfôr igjen til våren (da det ikke fryser om natta, liksom). Dette gikk han på i sommer og resultater var bra, så da er det bare å vente på varmegradene.

Menmen, nå gjenstår det bare å få printet dem ut, uten at de mister all sin sjarm, fine farger og krysse fingrene for at jeg får det til uten at de blir pixlete, grå, knæsje og stygge på en og samme tid, slik det alltid ellers blir! Printere er vriene, sånnsett.

Klikk her, her og her for å se alle tre i full størrelse. :)

Uansett, hva synes du om mine tre listeplangreier? Skal forresten få blogget om mitt høyt elskede skap også, er så fint inni der så. Pappa har nemlig skrudd og fiksa litt!

Og en siste ting, tusen takk for alle kommentaren i forrige innlegg, fortsetter dere slik kommer jeg til å blogge med et smil om munnen i tiden fremover! Kommentarene deres motiverer og gleder virkelig, tusen takk!


Random illustrasjonsbilde, kjapt surra sammen i PS.40 thoughts on “Lister, planer og sånt.”

 • Stilig! :-D Du er seriøst helt rå til photoshop! :o Du har sikkert skrevet det tuuusen ganger før, men hvilket program bruker du? Altså, hvilken photoshopversjon ? ._.

  SVAR: Adobe Photoshop Creative Suite 3, også kjent som CS3.

 • Så kult! Digg med eget skap, tenker jeg :-) Og jeg likte foressten ukeplanen deres. Den var ryddig, oversiktlig, variert og fin!

  Btw; du har sikkert lagt merke til det, men det står “buksområder” på den ene. Tror jeg da. Er litt vanskelig å se fra iPoden ..

  SVAR: Skal rette på det før jeg printer ut. Slo forresten sammen alle de tre kommentarene dine i en, da det blir mer riktig og enklere å holde styr på. :P

 • Kjempefint :D Vet ikke om det er så lurt å legge ut numret ditt her, men-men, alt på egen risk :P

  Uansett, det var virkelig stilig, gleder meg til å se skapet ditt også xD

  SVAR: I og med at jeg fremstår med fullt navn på denne bloggen og har gjort det i flere år på nettet, spiller det ingen rolle om jeg legger ut en bildefil med nummeret mitt på. Dersom noen føler en trang til å finne ut av mobilnummeret mitt har de ingen problemer med det uansett, det er blitt utrolig enkelt å finne informasjon om folk nå. Dessuten er jeg 16 år og vil si jeg er gammel nok til å bestemme slikt selv. :P

 • Kjempefint (Y) Krysser fingrene for at de holder seg så fine når de printes ut :D

 • Wow så flink du er! Har laget noen lapper selv, for hånd selvsagt. Eier ikke datakunnskaper, hehe :) Mangler en G på treningsplanen, men jeg ser det kanskje er med vilje for å få bokstavene til å passe med lengden? Plager ikke meg, måtte bare påpeke det, hehe. Igjen, veldig fine lapper! God oversikt og planlegging, lenge leve

 • 8 dl havre er da ikke for mye eller for lite? (Sikta til Une) Kjenner sportshester som får over literen i døgnet, og hobbyhester som får 7dl-1L havre. Helt normalt, alt avhenger på hva hesten er vant til :) Matilde kjenner hesten sin best, å vet derfor hvor mye han skal ha ;)

  Du er kjempeflink Matilde! Skulle ønske jeg kunne halvparten, men uansett, så er ei håndlaget liste like bra : ) Poenget er at den informasjonen "andre" kan trenge står der ;)

 • hei! :)
  du er så utrolig flink i photoshop, kan ikke du vise oss en gang hvordan du får det så fint til? :D (a) hvis du har tid og har lyst! <3
  jeg elsker bloggen din!

 • Kjempefine ! Kan ikke du snart legge ut en video der du snakker ? : ) Vi har jo blitt så flink å kommentere ! Og et tips: Lat som om du snakker med noen andre, eller til Batman eller noen, det er ikke meningen å mase da, men det hadde vært morsomt ! : )

 • *Trykker på LIKER knappen* :D Sykt fine! Du, altså ja, DU EIER I PHOTOSHOP! :D Sånn mååå jeg ordne om jeg får meg hest igjen :D

 • Hei :p
  jeg så på en av de eldre blogginleggene dine at det var over 2000 kommentarer! og mesteparten var bare kødd og spam ! hva hvar egentlig det?

  SVAR: Det er ett innlegg der som er blitt angrepet av spam, men jeg aner ikke hvorfor. Det er kun det innlegget det er, så jeg har egentlig ingen problemer med det, men forstår at du reagerte. :)

 • Skjønner det, ikke ment som kritikk eller noe ^^ Bare sånn i tilfelle, vet du :)

  SVAR: Haha, neida, jeg tok det absolutt ikke som kritikk altså :P

 • ÅÅÅÅ, TAKK FOR INSPO!! Nå skal jeg lage noe lignende ( For hånd ) Til hesten min! :D Skal ikke herme altså, men det var skikkelig inspirasjon :D

 • De var kjempefine! Nå må jeg bare kjøpe en hest så jeg har noen å lage sånne ting til :P

 • Ååå, så heftig kult!! Du er GENIAL Matilde! :) Gleder meg til å "se" skapet ditt i bloggen, det er sikkert det fineste på hele Ascheoug! :D <3

 • Er det ikke veldi mye med en hel kopp biotin? Hesten min får bare en sje med biotin hvær dag. Det står på pakken med biotinpulver (fra hooks) at det er kun 1sje…eller?

  SVAR: Hvorfor er alle så skeptiske til hva jeg gir han? Tror dere ikke jeg har nok peiling til å kunne sette opp en fôrplan selv? Uansett, det er jo stor forskjell på hva slags biotin man gir, da! Det finner sikkert flere hundre ulike varianter. Batman får den fra Equistro og den får han en kopp av daglig, etter instruksjonene i heftet som jeg fikk med. Denne forplanen er laget for å henge i skapet mitt, og ikke for at andre skal vurdere innholdet, og en kopp vil logisk nok i dette tilfellet være en full kopp, den lille plastkoppen som ligger i boksen. Jeg la ut disse planene for å få tilbakemeldinger på layouten og oppsettet, ikke for at folk skal begynne å stille spørsmål ved hva han får. Jeg har faktisk nok vett i hodet til å ikke gi hesten min en diger tekopp med biotin hver dag.

 • Teha, jeg begynte å lurre med en gang når det stod kopp, men så kom jeg på at 'hey, det er sikkert sånne søte små kopper som følger med' XD
  Er men blond, så er man blond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *