Ja, så gøy det er med hest!

Dagen i dag har jeg stort sett tilbrakt stående søkkvåt og iskald med en vannslange i den ene hånda og en sjampoflaske i den andre, mellom beina på en trippende og veldig lite sammarbeidsvillig svart hest. I morgen skal vi nemlig behandle for midd (igjen) og da må hovskjegget være rent. Batman oppførte seg bra i starten og så ut til å nyte å få fotmassasje, men da en hest gikk ut og vi ble alene i stallen, skiftet personligheten hans totalt.En bikkje ble stående å bjeffe og bråke noe skrekkelig, radioen sto fremdeles på på fullt, dørene ble stående åpne og da det raste fra taket rett utenfor klikket det for Batman. Han slang seg over på siden, og jeg slo hodet hardt inn i betongveggen da den store hestekroppen traff meg. Åååh, så gøy det er å ha hest, liksom. Det gjorde sinnsykt vondt og jeg klarte å skvise meg ut av vaskespiltet og skylte hendene, lukket dørene, fikk hunden til å holde kjeft og dro ut kontakten til radioen. HERREGUD. Hvor mye bråk er det mulig å lage i en stall?!

Omsider roet Batman seg igjen og jeg kunne fortsette å gni inn sjampo i det skamklipte hovskjegget. Så var det tid for skyllings og Batman fortsatte å oppføre seg pent, en litt utålmodig var han jo. Da jeg omsider var ferdig med både skylling, tørking, fôring og utsetting av Batman, kunne jeg endelig haste meg ned til bussen. Men bakkene nedover var såpeglatte og jeg presterte selvsagt å tryne tre ganger, og slo hodet så heftig den første gangen. Jeg våkner med andre ord opp med heftig hjernerystelse eller noe i natt.


Batman i vaskespiltet.


Skitne gummistøvler, hestemøkk og bakterier og sjampo i et ekkelt og dampende vaskespilt, mmmm.


Batmans føtter med sjampo i.16 thoughts on “Ja, så gøy det er med hest!”

 • nei, det er nok ikke bare fordeler med å ha hest..
  men det er mest fordeler:D:D

 • Uff, nei…. føler med deg. ang. det med hodet rett i veggen, Trolla skvatt en gang mens jeg sto på huk og børstet bakbeina hennes. Hun hoppet selfølgelig i min retning, og hodet gikk rett i veggen. Jeg måtte telle til noe mellom femti og hundre før jeg kunne se ordentlig. Fikk et skikkelig sår på kjevebeinet. Har også slått hodet i isen, besvimt og fått hjernerystelse, så jadda! Livet er virkelig herlig noen ganger! Av og til blir man skikkelig sur idet det skjer, kan ikke hesten bare skjønne at det ikke er farlig?! men nei, det er nok ikke så lett … jaja… som sagt føler jeg med deg, men husk at uheldige dager er etterfulgt av oppturer og fine dager! ^^
  Ingvild Emilie <3

 • Uff, det er ikke alltid greit nei. Håper hodet ditt er bedre imorgen! Jeg hater å slå hodet mitt. – Føler meg så død :-(

 • Kjedelig da! Se heler tilbake på alle de herllige tingene med Batmasn og det å ha en hest. Som eks når du skulle gå opp forfra(ved heste hode) og kom deg på nakken og Batman begyne å gå :D
  Håper virkelig ikke du vokner med hjernerystelse.

 • Uff, hørtes ikke godt ut det med hodet ditt :/ Gleder meg skikkelig til sommeren når jeg leser bloggen din, for jeg skal ha hest på for i sommer, og får faktisk en del tips på bloggen din også :p
  Så stå på Matilde!

 • Uff Matilde, men stå på ! Blir du Litt mer motivert til å blogge mer med Fine kommentarer ? : ) Jobb hardt, du elsker Batman, så det går nok bra, blir sikkert en kjempefin ridetur, og sånt neste gang <3

 • Gøy med gamp:P I blant kan man få lyst til å bytte ut den jæ… gampen med en gyngehest, men så får men en varm hestemule i nakken, og brått er alle frustrasjoner vekke<3

 • Jeg synes du er flnk med Batman, jeg. Føler at du tar de riktige valgene, sånn som når du måtte skifte til et sterkere bitt pga at han bølla og slikt. Jeg vil at du aldri skal gi deg med Batman (noe som du sikkert ikke har tenkt til en gang!), fordi.. du gjør meg glad. Hvert innlegg med deg og Batman, er liksom så utrolig gøy, og interesant å lese. STÅ PÅ VIDERE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *