It's my life.

Uhyes, it’s my life, og om jeg føler for å ligge under hesten min så gjør jeg det. Fint, da var den saken klar. Haha, neida. Nå skal jeg ikke røpe for mye, men dagen idag har ihvertfall gått med til filming! Med Camilla som kameramann (kamerakvinne?) raste jeg og Batman fornøyde rundt i skogen. Hesten var superfølsom og ekstremt positiv og var med på så og si alt jeg ba om, og var bare helt rå å ri!

Så vi storkoste oss ihvertfall mildt sagt begge to, hva blir vel bedre enn full fres i snøen, morsomme påfunn og oppfinnsomme scener? Det er Batman og Matilde i sitt ess, det. Westernsalen, som jeg elsker høyere enn høyest, var selvsagt på plass og snart skulle en ny Batman og Matilde-film bli til. Filmingen av de ulike scenene gikk supert, Camilla var proff kamerakvinne og hesten herlig. Hva blir vel bedre enn det?

Legg forresten merke til hvor mye bedre sitsen min er blitt, nå følger jeg med Batmans bevegelser hundre prosent og føler at jeg virkelig har funnet kontakten med ham. Han leser tankene mine, jeg leser hans. Og dessuten så er han proppfull av energi og livsglede, samtidig som han er ekstremt kald i hodet og finner seg i så og si alt. Drømmehesten!

Jaja, jeg er ihvertfall storfornøyd med ham i dag, og med verdens beste hest i hovedrollen kan ikke resultatet som omsider er lastet opp på Youtube være dårlig ..

Anyways, kos dere med filmen, og legg gjerne igjen en kommentar!


Forresten så er det første gang jeg noensinne står oppreist på en hest, derfor litt mye kløning. Haha.34 thoughts on “It's my life.”

 • Du har plukket ut en bra sang til en kjempebra (fantastisk) video! :D Dere to er virkelig dreamteam :D

 • Må skryte av meg selv her xD NEida… Du og Batman er skapt for hverandre. Elsker egentlig den sangen :P

 • Kjempefin film! :D Og jeg tør ikke engang å stå på lille gamle (over 30 år) nordlanshesten jeg rir xP Men jeg er redd for å knuse han da :P Dere er virkelig perfekte sammen!

 • Herlig film, du er blitt utrolig flink til å ri, og du har trent opp Batman veldig godt :D Håper fremgangen fortsetter :D

 • Knall bar fil Matilde xD
  Du og Batman har en utrolig sterkt bånd som jeg tror kommer til og vare til evig tid ^^

 • Nyyydelig video! Landskapet minnet meg kjempemye om hytta ! Det er fantastisk å ri der!

 • Kjempefin film!
  MEN jeg bare lurer på om blir du ikke redd for at han skal skli eller snuble når du galloperer i snøen? Håper du svarer :)

 • Det er så utrolig gøy å se hvor strek båndet mellom dere er. Dere er virkelig et flott radar par :-D

 • To spm:

  1. Prøvde du egentlig å gå mellom forbeina hans også?

  2. Hva er den svarte kanten nederst, ved et av det siste klippet der han ruller seg?

  SVAR: Du liker å spørre, du. Ja, jeg prøvde, men det var strengt talt ikke mulig. Det er beskyttelsesdekselet som hang seg opp.

 • Jeg er så imponert! Friesere har gigantiske bevegelser, og i galoppen var bena dine HELT stille. Det er ikke lett! Og på stuntene så man at Batman hele tiden var oppmerksom på deg, dere har så utrolig god kjemi! Matilde, du er en så utrolig stor inspirasjons kilde for mange, du har hvertfall gitt meg inspirasjon. Bare å se deg og Batman sammen gir meg masse mot til å komme dit dere er med hesten min. Fortsett å gjør akkurat det du gjør, så gleder du mange mennesker. Go Matilde!

 • Jeg har stått på hesten min hver dag i to år nå, jeg så tar 1 sekund å reise seg opp :p haha. Du er flink, da :D gøy med sånne tillitsgreier

 • Kjempefin film! Musikken passet bra. Herregud, Batman stoler virkelig på deg, han! 0_0 Ikke at jeg er overrasket da, egentlig, men fikk nesten (bare nesten) gåsehud her jeg satt. Ser at sisten din er kraftig forbedret! Kjempebra! :)

 • Utrolig bra film dere har laget Matilde, den var døds kul! Du er kjempe flink til å ri og Batman er
  kjempe flink som lar deg få lov til å stå oppå han og turne rundt på han. Det kreves mye med det, iallefall
  på de fleste hester, og jeg ser kjempe godt på han at han stoler masse på deg. Batman og du er bare skapt for hverandre! Flinke dere er søtisene <3 Mvh Serina :-D

 • Jeg veit ikke hva jeg skal siii. Dere er rånydelige sammen, det er så utrolig koselig å se film av dere igjen! :'D Skulle så innmari gjerne sett dere "live" så, høhø, bare ta kontakt om du trenger fotograf/filmer en dag, så hopper jeg på nærmeste tog fra Lillehammer xD

 • åå så utrolig flott film! Digger den<33
  Utrolig bra tillitt dere har fått.. har lest bloggen din siden rett før du fikk Batman, og det er så utrolig gøy å følge utviklingen deres! :)<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *