Hjem, kalde hjem!

Etter en lang, slitsom, men likevel grei reise er jeg endelig hjemme i iskalde Norge igjen. Det er deilig å være tilbake, men litt slitsomt også. Det er kaldt, man må gå med tunge klær, det er snø overalt, og huden min mistet all Brasil-glansen idet vi landet på Gardermoen i natt. Kvisene er tilbake, nesa renner og leppene sprekker, men likevel har jeg en god grunn til å glise. Grunnen starter på B og slutter på Atman ..

Fy søren som jeg har savnet min sorte perle, og jeg gleder meg virkelig til å se ham igjen i morgen!

Brasil var fantastisk, men nå skal det bli herlig å stupe i den store, myke, varme norske senga mi og krype godt under alt som er av dyner og ulltepper.

Klokken er halv to på natta og jeg bør nesten hoppe i seng nå! Det har vært en lang og slitsom reise på sammenlagt 22 timer og jeg er helt gåen.

Se frem til Batman-gjensynsblogg i morgen!


Meg i bilen.


Fire must haves til en lang reise .. Pass, boardingpass, tyggis og smertestillende. (Får sykt vondt i beina under flyturer da jeg sitter med knærne presset opp i setet foran. Ekke greit å være lang ..)


Tatt like før landing, Norge by night!11 thoughts on “Hjem, kalde hjem!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *