Ferieplanene er klare!

Da var endelig planene for påskeferien og sommerferien, etter utrolig mye om og men, frem og tilbake og kaos, lagt! Dette har vært usikkert lenge, da vi er en stor familie og alle har stort sett egne ønsker om hva de vil gjøre. Det er så mye som skulle presses sammen, alt skulle klaffe og det er igrunn vrient å si sammen en skikkelig plan. Men nå er da endelig konklusjonen klar, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er storfornøyd!


Sted: Spania, Royal Beach
Avreisedato: 28. mars
Ferieblogging: Ja

Påskeferien tilbringes i familiens leilighet i Spania, sammen med Synne. Heidi og pappa skal selvsagt være med, men ikke Maria og Emilie, lillesøstrene mine. Så istedet for at jeg skulle dra alene med de voksne, fikk jeg ha med en veninne, og da Synne ikke hadde planer for påsken, var den saken i boks. At Synnebestis skal være med blir helt perfekt, bedre reisefølge skal en virkelig lete lenger etter. Gleder meg virkelig til å henge ved bassengkanten og tusle rundt i Malagà sammen med henne! Dessuten får vi opp internett i leiligheten, så jeg kommer selvsagt til å oppdatere bloggen masse mens vi er der nede. Hihi, påsken blir herlig.


Sted: Spania, Royal Beach og Sverige, Äspenas
Avreisedato: 28. juni og 8. juli
Ferieblogging: Ja

Sommerferien blir litt mer komplisert. Først reiser hele familien til leiligheten i Spania, og der blir vi i ti dager. Da blir det soling, stranddager, byturer og middager ute med familien, rett og slett slik det pleier å være nede i Spania.

Etter ti dager der nede, drar pappa, Maria og jeg hjem. Dagen etterpå kjører pappa oss og hestene til Sverige, for de neste to ukene skal vi bo i en campingvogn på Lollos gårdsplass i Äspenas!

Louise er min fadder, og det er hun som eier hestene Alfons og Stampe. Begge disse er også barfothester, og mens vi er der vil Batman og Lotto gå på beite sammen med dem. Det blir dødsbra, for beitene hos Lollo er fantastiske! Ser virkelig frem til å tilbringe noen uker der igjen, og denne gangen med Batman i tillegg! Bloggen tas også med til Sverige og det kommer nok en hel haug med morsomme Batman-Lotto-Alfons-Stampe-innlegg i løpet av disse to ukene. Ser virkelig frem til å kunne slenge på seg et par sko og løpe rett ut til hestene om morgenen altså! Gud, dette blir dødsbra! Gleder meg rett og slett helt ekstremt.

Uansett, sommeren 2010 blir helt fantastisk!


Hihi, liten photoshopkreasjon av meg som passer bra i dette innlegget. Intet blogginnlegg uten passende bilde!26 thoughts on “Ferieplanene er klare!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *