En dag i Fuengirola Zoo.

Nå har dere jo møtt Carlos, så hvorfor ikke presentere dere for resten av gjengen i Fuengirola Zoo Hihi, neida. Men litt bilder tok jeg jo, for Fuengirola Zoo, eller, Bioparc som det også kalles, er den koseligste dyrehagen som finnes. Som tidligere nevnt så finnes det ikke et eneste gjerde eller gitter der, alt er laget i naturtro eller naturlig materiale, og for eksempel så er tigrene gjerdet inne med bambusplanter og stein.

Dyrene lever i romslige, flott innredede områder der de alltid har en mulighet til å trekke seg tilbake. Fuglene sitter ikke i bur, men flyr løse i store rom, sammen med flere andre arter fredelige fra samme verdensdel. Besøkende har dermed en unik mulighet til å se dyrene på virkelig nært hold, og så lenge de oppretterholder reglene og ikke rører dem, er dette en super løsning.

En ting som er litt spesielt er også lemurene de har der. Det eneste som hindrer dem i å være helt fri, er vann. Det renner en elv rundt området deres, og da lemurer fra naturens side ikke kan svømme, erstatter det rennende vannet fullt av fisk, et gitter. Man kan også gå inn til lemurene med guide, og da kommer man virkelig tett på disse nydelige blandingene av katt og ape. De er absolutt ikke redd for mennesker og kommer ofte veldig tett på, fordi de vet at de kan utforske de merkelige turistene i fred.

Uansett, Fuengirola Zoo er et nydelig sted som virkelig behandler dyrene sine bra, og er absolutt verdt et besøk!

Kos dere med bildene, så blogges vi!


Hahaha, meg og Synne morer oss med speilbildene i bildøra, vil du vite hvordan du ville sett ut som overvektig gnom, still deg foran bilen din i sola!


Inngangen til Bioparc, legg merke til skiltene i bakgrunnen som forklarer at du må ha respekt for dyrene når du befinner seg i deres hjem. Tommel opp!


Kart, haha, hvor skal vi begynne?


Opp-ned-treet!


En gorillahunn sitter i solen og tenker.


Synne og meg, legg merke til all vegetasjonen i bakgrunnen, hele parken er proppfull av planter og trær som gjør det hele til et utrolig koselig sted.


Fra gorilla til gullfisk, her lever alle mulige arter!


En fugl jeg ikke aner navnet på, men som går sammen med gorillaene.


En liten lemurfamilie! Babyen sitter mellom mamma og pappa.


Mor og baby, helt nydelige skapninger!


To mødre tar en pause i skyggen med ungene sine.


Familietreff! Dette bildet er tatt med så og si full vidvinkel, jeg står knapt en meter unna dem.


En anderledes lemur ligger sammenkrøllet og sover i gresset.


Hihi, denne het Luna og var skikkelig trygg på mennesker! Hun var så nærme at hun sneia beina mine med halen.


Luna igjen.


Og så litt mindre hyggelige dyr. Krokodille!


Og så gikk vi opp til mine absolutte yndlingsdyr, pusekattene! De var litt gretne og utålmodige, da de straks skulle inn og spise.


En utålmodig, forvokst pusekatt.


To pusekatter!


Elsker tigerportretter tatt bakfra, haha.


Han her var bare så utrolig nydelig!


Hunnen er ute og vandrer, dagens yndlingsbilde dette.


Og til slutt et portrett av hannen. Han stirret meg inn i øynene, blikket hans gjør absolutt hele bildet. Guuud, for et utrolig vakkert dyr!


Så fikk vi øye på disse taggene som lå i vannflaten ..


Og slik så det ut nedenfra. En angrepsklar krokodille som ligger like under vannflaten, dette!


Haha, denne stakkars lille fisken bodde sammen med krokodillene. Ikke rart han ser traumatisert ut!


Når var sist du så en gigantflaggermus på så nært hold? Hihi, tatt med telezoom da, men selvom den så ut som en blanding av en ødelagt paraply og en katt, var den litt nusselig! Det hang forresten flere titalls slike i taket ..


Kjæresteparet!


Og til slutt, en lyserosa liten flamingo.

22 thoughts on “En dag i Fuengirola Zoo.

  1. Hahaha, overvektig gnom faktisk! Den lo jeg godt av. Du er nå søt :-D Fantastiske bilder av tiger, jeg er så fasinert av dem. Dessverre er det ikke mange ville igjen ;/

  2. Så utrolig nyyyyydelige skapninger! Og fantastiske bilder. IGJEN. :D WHI. De er helt helt fantastiske, og jeg herved ELSKER denne dyreparken. Tihi.
    *KLEM*

  3. Hahah, så morsomme bilder : D Var på den dyreparken for 2 år siden , fint der : D

  4. Lemurene var søte <3 Den som sov i gresset var jo nydelig! Tigrene var kjempefine! Stakkars lille fisk x(

  5. Kjempemange fine bilder! Det er kjempebra at dyrene får leve mest mulig naturlig, og ikke i trange bru osv. Synes veldig synd på dyr som kommer fra villmarken og skal deretter rett inn i et bur som er langt ifra hva de hadde hjemme. Likte veldig godt pusekattene og den flaggermusgreia, kjempefine bilder! Teleobjektiv er sånn superzoom ikkesant?

  6. Hei, jeg skriver for et reiselivsmagasin som heter Ut i Verden og som kommer ut i Rogaland. I den forbindelse skal jeg skrive litt om dyreparken og trenger noen bilder. Er det mulig å få lov til å få noen fra deg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *