Dressurtrening for Lena.

Dressurtrening for Lena i dag, snøen raser fra taket og en annen instruktør står og smatter og roper i andre enden av hallen, Batman er stressa og anspent, og utfører noen merkverdige, men elegante bevegelser i et desperat forsøk på å slippe unna og komme seg ut døra, uten å lykkes. Da han omsider roet seg ned gikk ting bedre, og til tross litt stress og bøll i starten, gikk han overraskene bra da ting begynte å løsne.

Men Batman har en kjip tendens til å krølle seg milelangt bak loddplan, for det er jo så mye lettere å lage frieserkrøll enn å jobbe skikkelig, liksom. Men bak lodd for han ikke gå, vi praktiserer faktisk ikke rollkür her i gården.

Er ekstremt lite motivert til å blogge akkurat grunnet mange sinnsykt vonde og sårende kommentarer på det ærligste og mest personlige innlegget jeg har skrevet i hele mitt liv, og føler egentlig bare for å skvise hodet ned i puta og grine. Og du Vildefaen som kommenterte min “NYBEGYNNER-REDIGERING” og skreiv piss om meg ang. MS, gjør meg en siste tjeneste og GÅ OG HENG DEG!!!!!!!! Og det samme til deg, Fernandes.

Hvis dere på død og liv føler en trang til å ødelegge andre mennesker, oppsøk psykolog umiddelbart. Dere vil ende opp som seriemordere begge to.

Anyways:

MATILDE! Overarmene intill kroppen! Slapp av i knærne, ned med hælene! Ikke la utvendig tøyle henge! Pust!

BATMAN! Drit i snø som raser fra taket! Ikke bry deg når andre hester får kjeft, det er ikke deg det gjelder, du er jo bare best! SLUTT å lek rollkürhest, vi er forbilder, vi skal ikke praktisere dyremishandling! Veggen spiser deg ikke, slutt å stirr på den som om den skulle vært en angrepsklar løve!

Jaja, Lena var så snill og tok litt bilder av oss også, og det er helt supert for meg å ha, for da ser jeg tydelig hva som må forbedres. Spesielt det med overarmer og anspente knær, herregud! Jeg sitter jo som en sekk!

Og så hadde det hele sett mye bedre ut om jeg hadde hatt dressursal, Charles Owen hjelm og lærstøvler, og kanskje droppet den oversizede fleecen ..

Blablablablaaaa, vi blogges eller noe. Kanskje.


Anspent.


Dum.


Vrangstilt.


Wannabe-rollkürhest.


Stikker ut i fatningene.


Avslappet og jobber bra, mye bedre sists på meg her også ..


HER vil jeg ha ham!


Red en runde uten stigbøyler, traven hans er herlig å sitte på når han løfter ryggen og tråkker inn med bakbeina, men faaaaen at han faller så bak lodd!

23 thoughts on “Dressurtrening for Lena.

 1. Woooh, første kommentar! Batman har blitt så utrolig pen, man ser jo tydelig framgang!

 2. Syns du er flink jeg, for du er oppmerksom på det du gjør feil og du prøver så godt du kan og forbedre det! ü Fortsett sånn, så kommer du til å nå langt <: De som absolutt skal kritisere kan jeg godt myrde for deg, om du vil.

 3. Batman er jo vanvittig mye flinkere en før du fikk han!! Du jobber kjempebra med han!! (:

 4. Det er nok fint å ri for instruktør også, for da kan man virkelig finne ut hva som må forbedres. Men dere må bare stå på! En dag rir dere flotte dressurprogrammer

 5. Synd at du tar deg så nær av disse utrivelige kommentarene, og at folk i det hele gidder å bruke tiden sin på å kritisere og kommentere feilene dine… :/ Jeg personlig syns du er kjempe flink med hesten din, og en slik redigering som du holder på med har jeg ALDRI sett maken til! Du er geniaaaaaaal :D Ridetimen så ikke ut til å gå så aller værst heller da? Med tanke på at du har en 5 åring å gjøre :-) Trening gjør mester, jeg vèt du kan klare det du vil ^^

 6. Kan ikke annet enn å si meg enig med Silje Kristin :)

  Hvis man ser på bloggen hvor de prøvde Batman, og sammenligner den med denne, ser man tydelig at dere har kommet langt, den dag i dag! :) Husk at dere har mange år igjen, og ingen klarer noe perfekt ^^

  Du er da aldeles ikke på noe nybegynner nivå når det gjelder redigering! Det blir fort veldig kjedelige blogger, hvis det er samme ting som gjentar seg om og om igjen.. Noe du ikke gjør :P

 7. Oj, den kommentaren ble ganske rotete.. Jaja, må bare si at jeg er syk, derfor ser det ut som om en åtteåring har skrevet det.. :/

  Får håpe du skjønte poenget da :P

 8. Du rir batman døds bra, Matilde :D Bare overse om du får noen stygge komentarer fra folk som kritiserer deg. Aner ikke at folk gidder å bruke tiden sin på å skrive slike ting…

 9. Dette begynner jo å se KJEMPE mye bedre ut! Først og fremst på jeg si at jeg synes det ser ut som han har en flott kropp nå, under all pelsen :-P Og sitsen din er blitt veeeldig mye bedre :-D Stå på!!

 10. Forresten, sitsen din har blitt utrolig mye bedre, og det virker som om du lærer veldig mye av Batman! :-D Jeg må bare spørre om en ting, hva gjorde du før du fikk ham for å ordne alt, lagde du fôrplan osv, og hvor lærte du alt? Du er utrolig flink med hestehold, så jeg må bare spørre :)

 11. Hei Matilde!
  Så flott Batman går på noen av bildene her! Nå som dere har funnet formen er det bare å jobbe på, snart har du en skikkelig dressurfrieser! :)
  Leit å høre om alle de ekle kommentarene på Minstall.no-innlegget. Internett er dessverre irriterende anonymt, ingen av de ekle kommentarene tror jeg du noen sinne ville fått face to face. Stor trøsteklem

 12. Ikke ta deg nær av slike kommentarer, selvom det er lettere sagt enn gjort.. Jeg ser en TYDELIG forbedring i sitsen din den er blitt MYE bedre i det siste! :) Høres ut som det går bedre med ridningen på tur også, og bane, og det er bare supert! Prøv å fokusere på det positive, det gjør deg selv mye gladere (selvom det kan være vanskelig) ;)

 13. Siterer til det siste bildet der. Jeg er helt enig! Så mye behageligere når hesten bruker ryggen og kroppen skikkelig i traven :)

 14. Absolutt ikke ille til å være unghest! Hehe, måtte le litt av rollkürbildet!

  Hilsen ei som selv har unghest ;-)

 15. gi faan i de som slenger dritt til deg, de er bare noen lusene mennesker som ikke har det like fint som deg og som trenger hjelp fordi de sliter med seg selv. slike mennesker bare overser vi, hvet det er vanskelig.
  haha frivillig rollkur, noe av det samme holder carisma på med også. er så irriterende, fikk du noen tips mot å få slutt på det? isåfall hva? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *