Bursdagsfeiring for Batman.

I dag ble vekket i sekstiden av et dundrende pøsregn som traff vinduet mitt. Great! Den eneste dagen hittil i år jeg virkelig må være ute, er blitt full av vind, regn og søle! Batman har definitivt ikke vært grei i år, tenkte jeg og gjorde et tappert forsøk på å få sove igjen. Noen timers søvn, en frokost og en biltur senere tripper jeg og Maria, over stallplassen, med hele bursdagslasset. Gaver, kake, ballonger, drikke, epler, gulrøtter og knekkebrød, alt skulle med.Deretter småløper jeg ned til utegangen, og der blir jeg møtt av en søkkvåt Batman. Vannet rant av ham, hele hesten var kort sagt gjennomvåt. Møkkareng! Det bar inn i storestallen for en real tørkeseanse, og etter flere omganger med svetteskapre, håndkler og ullpledd senere begynte hesten å likne noe som kan kalles tørr. Men nå begynte vi å få det travelt, tørkingen av Batman hadde tatt mye tid. Klokka var halv et og det var bare en halvtime til selskapet skulle begynne! Batman ble satt i en boks som ikke var i bruk mens jeg fant et bord og begynte å rigge til ting borte ved sykepaddocken. Snart var alt på plass, og nøyaktig klokken ett begynte folk så smått å komme. Maria og jeg begynte å blåse opp ballonger, og fikk gladelig hjelp av Melanie, Victoria og Ida-Marie, og snart begynte det hele å likne en bursdag.

Batman og gjesten hans Lotto (Nora og Juniblest ble litt forsinket ..) var i starten veldig skeptiske til ballongene, og Batman snuste skikkelig nysgjerrig da jeg blåste opp en diger blå en. Men snart forstod de at ballonger var fredelige vesner, og brydde seg knapt om de fargesprakende gummiballene som flagret i vinden.

Så kom Øystein, Camilla og hunden hennes Gosh innom, og da ble det gaveåpning for Batman. Han trengte litt hjelp av Lotto til å få revet av papiret, men snart kom en splitter ny shabrak, et fleecedekken, en grime, et leietau og et sett bandasjer til syne. Alt i lilla, og etter Batmans løfting av flehmen å dømme, falt tingene i smak. Men ikke så mye i smak som de spiselige gavene, selvsagt. For begge hestene fikk gomle i seg så mye gulrøtter, knekkebrød og epler de bare orket, og da jeg kom med godtekurven var de ikke sent om å trave bort til meg for å sikre seg en smakebit.


Batman fikk på seg dekkenet og grima si, og nå var det tid for kake. Min hjemmelagde pulverposekake fra Toro falt i smak hos alle, og den var faktisk overraskende god. Så ble det tatt en del bilder, og snart begynte folk å tusle sin vei. Noen hadde stallplikter, andre måtte hjem, og jeg og Maria ble igjen for å pakke sammen bursdagen.

Jeg sprakk et par ballonger foran Batman, og han reagerte faktisk ikke på smellet i det hele tatt! Han rikket seg ikke, ikke et eneste øre! Det er miljøtrening, det! Mange hester skvetter for smell og høye lyder, men for Batman var sprekkende ballonger blitt det mest naturlige i verden. Så fikk han masse mere pler og gulrøtter, enda mere kos og da jeg satte ham ut igjen, fikk han med seg en aldri så liten matpakke på fire epler og seks gulrøtter og noen knekkebrød til. Lykkelig og fornøyd med dagen sin tuslet han omsider ned til flokken igjen, og vi kan alle være enige om at dette var en vellykket bursdag!

Var kjempegøy å arrangere, og selvom det kanskje ikke er alle hestene i Norge som får kake og eget selskap på dagen sin, synes jeg nå man kan gjøre litt ut av det, da. Skal også få prøve å ordnet en skikkelig “lillafotoshoot” til uka, med Batman og alle de nye tingene! :)

Så tusen takk til alle som kunne komme, det var superkoselig! Legger ved en del bilder fra dagen, så blogges vi!


Batman står til tørk!


Fargerike lille frisus.


Mulebilder må med. Batman ser alltid smågretten ut fra denne vinkelen.


Velbrukte pussesaker!


Ballongene begynner å komme på plass for å freshe opp den ellers så triste sykepaddocken.


Ballongblåsende bursdagsgjester! Melanie, Ida-Marie og Victoria blåser for full hals.


Ballonggjengen igjen.


Batmans første møte med ballongene.


Gul ballong med Batman i bakgrunn, digger dette bildet!


Meg og Batman.


Batman, Lotto og ballongene.


En rød ballong som tok seg en liten flyvetur på egenhånd! Men vi fikk fanget den igjen, da.


Batman og en ballongklase, har redigert dette litt.


Prøvde desperat å få på Batman hatt, men det funka rett og slett ikke! :c Hesten min er tjukk i hue, og Lotto er nysgjerrig.


Litt av gjengen! Batman, meg, Ida-Marie, Melanie, Victoria, Maria og Lotto. Øystein tok bildet og Camilla og Gosh var ikke kommet.


Tid for presanger! Batman var ivrig med papairet, og Lotto hjalp gledelig til.


Så var det kaketid!


Deler ut stooore stykker til alle mann :P


Ja, den var like god som den ser ut som.


Meg og Battis, som har fått på seg nytt dekken og grime! (Dekkenet er litt skeivt her, det sitter egentlig som et skudd)


Haha, Batman prustet meg i øret, derfor jeg ler.


Yes, Batman er et meget fornøyd bursdagsbarn, han!


Gutta bøys venter på epler.


Epler!


Batman poserer i sitt nye, lilla hodeplagg.


Kurven med godis for de firbeinte! Ikke rart dette falt i smak ..


Matilde er gledesspreder inne hos hestene og deler ut mat. Det satt gutta pris på, ja!


Camilla og herlige Gosh!


Meg og Battemannen, tuslet litt rundt i sykepaddocken bare, han er så grei å ri i grime at det er helt utrolig.


En superfornøyd seksåring etter en skikkelig bursdag!


Batman fikk en ballongklase å leke med, de blåste bort, også løp han etter og sånn. Utrolig søtt!


.. Så jeg bestemte meg for å knyte dem i dekkenet hans, så de ikke falt av! Og jadda, det fant han seg så fint i.45 thoughts on “Bursdagsfeiring for Batman.”

 • Så gøy, Batman ble sikkert veldig fornøyd med alle godsakene, Flotte nydelige bilder :D

 • Haha, det var en utrolig morsom bursdags fest! :D yaayh, første til å kommentere!
  Ahha, jeg husker Maria bare " Batman er ingen hest, men en svart demon" og du bare " Maria, ikke krangl, du ødeleger bursdagen til Batman "
  Haha, x ))

 • Aw, noe så søtt :-D Kjempeherlig! Du fikser og ordner for hesten din, og det viser bare hvor mye du bryr deg om han. Superfin blogg, med knallbra bilder! :-) Me like!

 • Herlige bilder! :D Den shabraken holdt jeg på å kjøpe også, den er kjempefin :D Han kledde dekkenet og grima kjempegodt :)

 • gaaa, brukte hundre år på å skrive kommentaren, jeg ble ikke først alikavel -.-

 • Så fine ting han fikk ! ;D Hørtes ut som en gøy bursdag og en vellykket en :D Batman er så skjønn :-D Utrolig at han er så rolig i grime, jeg rir en 6 åring, og hun kan jeg ALDRI se for meg å ri i grime eller hack xD Men, super fine bilder Matilde :D Hvis jeg blir hest i mitt neste liv, vil jeg helt klart ha deg som eier xD :D

 • Det så kjempemoro ut :D Nydelige bilder, som alltid :] Batman kledde dekkenet :P Blei skikkelig frista av den kaka altså :> *siklesikle* Batman er heldig som har en eier som deg :)

 • Det var bare skummelt :O Jeg mener, det bildet av pussekassen har jeg hatt i hodet mitt i HELE dag, uten å ha sett dette innlegget før nå O_o Det var faenmeg skummelt >_< Ellers fine bilder, og det så ut som en kul feiring :D

 • Det var nok en superduper fin bursdag! Hadde ihvertfall jeg satt pris på :D Bortskjemt herremann, det se. Seksåringen strålte i lilla!

 • Og, så søtt ! Det må ha vært kjempemorro for alle sammen, og gavene du kjøpte til Batman var kjempefine ! Og fine bilder også <3

 • Herlig bursdagsfeiring du har stelt i stand <3 Flink du er Matilde, utrolig lykkelig Batman må være, han har bare verdensbeste eier. Kjempe kult alt du kjøpte til han også :-D <3

 • Så utrolig morrsomt! :) dette viser seg at batman virkelig har en eier som elsker han! Kaka fristet meg! >:( Og fy søren du og Maria er lik! Jeg så nesten ikke forskjell :)

 • Uten hjelm? *sjokkert*
  Neida, erter bare;) Tror nok Batman mistenkter du har fått en skrue løs, alle disse ballongene og ikke minst gulrøttene:P Gøy å feire dyrebursdag, innrømmer at Ganzie får gaver til jul og bursdag ikke bare fra meg, men fra resten av familien også:P

 • Haha, morsomme bilder! Høres ut som om det var ganske gøy, både for dere og for hestene (: Gratulerer med dagen Batman!

 • Haha, så søt Batman er :) Kjempefine bilder, og ja, Gratulerer med dagen, Batman! :-D

 • Så utrolig gøy ! Ahh, heldige Batman. Tror ikke det finnes mange hester som har det så godt. Veldig bra skrevet og fotografert, elsket bloggen. Men..
  GRATULERER MED DAGEN, BATTE. *stor klem og sånn* Håper han sover godt. :3

 • Så herlige bilder, Matilde!

  Koselig at du gjør litt stas på Batman på den store dagen.

  Håper dere hadde en strålende dag :)

 • jeg får hest (kanskje, men det er store sjanser for det har mamma og pappa sagt!) om 1 år. Og jeg har allerede planlagt bursdagen i hodet å sånt! XD HAHAHA, Det skal være gymkahna med ballonger, kake, gulrøtter, epler og sånt,! Så kjempe kos ut! Kjempe fin blogg! :)

 • Feeet bursdag! :D Batman satt nok pris på denne dagen ;) Du er så flink å arrangere ting!

 • Så utrooolig kult : DD Haha, den hesten din får oppleve mye rart xD Er ikke alle hester som får egen bursdag, ass :) Utrolig fine gaver også , gleder meg til lillafotoshoot ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *