Refleksfyllt mørketur.

Når man kommer sent i stallen, sola allerede har gått ned og man har tenkt seg ut på tur, er det på med varmedress, reflekser og lyse tanker. I dag har Batman og jeg vært på tur sammen med Clown og Madeleine, og det gikk grunn over all forventing. Hestene oppførte seg eksemplariske, Matildes retningssans førte oss trygt hjem og den gravide elefanten slo til nok en gang, kamera var med, og bilder ble det ikke lite av.Turen gikk ned bakkene, over veien, bort til Nesset, over veien og opp det jeg vil kalle tidenes bratteste og skumleste bakke. Den er en sånn bakke du finner i tegnefilmer, rett og slett. Fjell på den ene siden og et bratt stup ned på andre siden. Ingen gjerder, ingenting. Bare en kant, hundre meter fritt fall og bam .. Jeg hadde kun ridd der en gang før, og det var Madeleines første, og vi var begge sånn passe livredde. Tenk om en hest skvatt og spratt til siden og seilte utfor stupet? Grøss. Men oppover bar det, denne bakken skulle vi klare, det er muskelbygging på skyhøyt nivå!

Så var det bare å kjøre på, la hestene få frie tøyler og klatre seg oppover. Til tross litt sommerfugler i magen var vi oppe på null komma niks, og snart var vi trygt ute i hyttefeltet. Jeg var litt redd for at vi skulle ri oss vill, for hyttefeltet er et enormt område med HUNDRE småveier, kriker og kroker, og det er utrolig lett å ri feil! Men utrolig nok fant vi fram, og snart var vi ute på jordet og så ned på Aschehoug.

Alt i alt var det en super tur, og selvom det var ekstra trist å gi Batman nattaklem da jeg dro i dag, var det en fornøyd hest som fikk tusle tilbake til flokken sin igjen.

Kos dere med bildene, så blogges vi!


Batman er ferdig oppsalt, opphodelaget og refleksifisert og klar for tur.


Her er vi da alle fire, klare til å legge ut på tur.


Clown fikk gå i tet første bit av turen, her rir vi langs veien.


Batman og meg i bakken! Til høyre ser du stupet, faller du ned, lander du midt på hovedveien ..


Meg og Batman i bakken.


Clown er en søvngjenger, han.


Jeg ble angrepet av et tre! Batman fikk hvitt lendedekken og shabrak, og salen fikk seg en real vask.


Med ørene rettet i riktig retning, ja.


Posering på jordet, hesten min er verdens beste.


Madeleine og Clown på jordet.


Meg og Bættiiiiis, fremdeles på jordet.


Haha, jeg la meg likegreit under hesten. Synes ikke så godt fra denne vinkelen, men jeg lå ordentlig under! xD Han sto bom stille og forstod hva jeg drev med, tillit, kalles det! ^^


HAHA, dette var dagens. Batmans nakke/man og Clown!


Gullgutta stirrer ut i mørket.


Batman får kveldsmat ..


Og så er det farvel. *Snufs*18 thoughts on “Refleksfyllt mørketur.”

 • Så fine bilder, Batman er nydelig :-)
  Bra dere fant veien ned igjen da x'D
  Blir så glad når jeg ser bilder av folk som ligger under hesten sin, viser bare hvor mye tillit det er mellom hest og rytter ! :-D

 • Naise bilder da :) Bættis er sikkert kjempemye til å stole på da :) Snille gullgutten. Og Clown var jo bare såå søt da :)

 • Kjempefine bilder! Sikkert en morsom tur ;-) Når pleier du vanligvis å være i stallen iforhold til idag da, ettersom det var sent?

 • Fine bilder :D Kanskje ikke en så lur runde å ri i mørket.. Er en ganske skummel vei å ri på, og treafikken er ikke alltid så trygg. Er så vidt jeg rir der i lyset :P Ble skikkelig fine bilder.klarer ikke å få så fine bilder i mørket.. -.-

  SVAR: Var null stress å ri der i dag, krysser veien ved fotgjengerfeltet og rir på venstre side, der kommer jo bildene forfra liksom, og når begge hestene har refleks ser bilene oss med en gang. De få som passerte oss sakket farten masse og hestene tok det på strak arm. :)

 • Brae bilder, lo skikkelig av ditt “fjortis” bilde… Som var litt mer originalt, UNDER hesten.. Haha, sånt skulle jeg likt å se oftere enn de oversminka-i-speilet-bildene :’D Jaja, så ut som en fin tur i hvert fall!
  PS: Varmedress er digg <3 :3

  SVAR: Hahaha, ja, ikkesant! Har ALDRI vist peace-tegnet før i hele mitt liv, men tenkte å gjøre litt narr av alle brunkremungene som tar slike bilder i speilet på badet med værhår malt på kinna og trutmunn :P Min verson var litt mer original, kan man si! xD Tusen takk for kommentar, hva skulle man egentlig gjort uten varmedress?

 • Hørtes ut som en korselig tur. Kjedelig med sån stup ned til hovedveier jeg kjener til det. Det kan vel ikke være så vanskelg og lage et gjærde der, siden di så fint klarer og lage alle de stua med veier i bån kan de vel klare og sikre omeråde for andre ting en bare biler eller?… Men kjempe bra bilder. :P Natti

 • Hørtes ut som en kjempefin tur. Å det går helt greit å ri i mørket. Hva har man reflekser til? Kom til Hammerfest i mørketiden. Mørkt hele døgnet. Så når vi rir på tur da, så er vi gule eller orange :D GO REFLEKS!! Du å Batman er nydelige sammen<3

 • Moro at du blogger så jevnt og trutt fortida! Du har alltid godt lesestoff og lekre bilder :) Den turen hørtes skikkelig koselig kveldstur for en og enhver av dere ^^

 • Refleks og varmedress eier virkelig!

  Det gjør forresten du og Batman også. Og bildene. Og det er tøft å ligge under hesten : DD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *