Lunsj under palmene.

I dag var jeg nede på stranda og spiste lunsj sammen med Ingrid og Celine, og det var superkoselig! Vi fikk et fint bord under palmene, og det var deilig å komme inn i skyggen etter å ha gått fra villaen og ned. Det er et lite stykke å gå, og det er varmt! Vi bestilte mat, og usunne meg endte selvsagt opp med pommes frites, men samma det. De har nemlig tidenes beste dip nede på beach park og pommes frites er fine ting å dipe.

Etter en god lunsj med sand mellom tærne og god stemning, tuslet vi ned til vannet og tok litt bilder, før vi begynte på hjemveien.

Legger ved litt bilder, så blogges vi!


Haha, lite utsnitt av dagens bekledning, yndligsshorts og skjorte.


Bleik, trøtt og happy med solkrem i øyenbrynene, hurra.


LØNSJ!


Havaianasene til Celine og meg, de hvite er mine, og jeg kommer aldri til å lære meg å gå i dem ..


Bilde tatt rett opp i lufta, vi satt i skyggen av mange palmetrær, herlig!


Klassisk feriebilde, men det måtte tas.


Meg på stranda, elsket stemningen i dette!17 thoughts on “Lunsj under palmene.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *