Hei, jeg heter bloggen og jeg er dum.

Hei, bloggen til Matilde som skriver. Ettersom hun i dette øyeblikk sitter megastressa og trykker det stakkars tastaturet sitt til døde i et desperat forsøk på å overtale meg til å samarbeide igjen, er det likegreit at jeg holder dere lesere litt oppdatert imens. Matilde styrta nettopp en halvliter med pepsi, så dette blir nok en lang natt for hu, stakkars. Med søppelsekker under øynene sitter hun nå og prøver å utnytte overtalelsesevnene sine fullt ut ..

Det har seg nemlig slik at jeg, bloggen, lider av pelsallergi og tåler kun en viss mengde med hestehår i løpet av uka. Og i og med at Matilde stapper meg full av den derre hesten sin (som hun verdsetter så unødvendig høyt) tok jeg hevn tidligere idag og slettet alle de 7029 kommentarene dere har sendt inn i løpet av all den tiden hun har blogget! Såå slem er jeg, nemlig. Men Matilde var så smart at hun hadde backup av nesten alt, så det er bare innleggene hun har stappa i meg etter nyttår som er kommentarløse og klikk. Men mohahaha, jeg vant jo litt da.

Men så er det hu derre Darrud som eier servern jeg bor i som skal sette meg på plass imorra, så jeg får pønske ut så mye faenskap jeg bare kan i løpet av natta. Så jeg fikk kompisen, det innebygde webkameraet på PC’en til Matilde, til å ta et snikfoto av hu mens hu sitter her med poser under øya og prøver å få has på meg, så da kan dere kose dere med dette ikke så vakre synet så lenge.


Photoshop fikk miksa no fancy greier utifra det hele på bestilling, selvom jeg streiker eier jeg ihvertfall sans for layout, design og oppsett. For et blogginnlegg kan ikke være bildeløst og kjedelig selvom det er trøbbel ute og går.27 thoughts on “Hei, jeg heter bloggen og jeg er dum.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *