Frieserdrøm i dypsnø.

Hvilken hestefrelst jente drømmer vel ikke om å galoppere barbak på en høyreist, vakker og kullsort frieser i full fart gjennom dyp puddersnø med et glis om munnen? Vel, det har jeg ihvertfall fått oppleve idag! Jeg har galoppert Batman barbak før, men aldri på et jorde i dyp snø, for som dere sikkert forstår har Batman gigantiske bevegelser, og det er ikke bare bare når disse gigantiske bevegelsene fordobles i femti centimeter snø ..

Men jeg holdt meg på et vis på hesteryggen til tross Batmans enorme, men likevel herlige bevegelser, og vi hadde det supermoro! Batman var veldig følsom og fin for galoppsjenkelen og selvom jeg red på pelham (tur alene, youknow) hadde jeg strengt talt ikke bruk for det. Han prøvde seg ikke en eneste gang da jeg red ut fra stallplassen og han gjør holdt på en enkel stemmekommando når vi galopperer, så dette har vært en fin dag!

Men, nok babbel, kos dere med synet av min fantastiske frieserdrøm i sitt rette element, og legg gjerne igjen en kommentar! :)

Blogges! ?


Hihi, tok et random testbilde da jeg gikk for å hente Batman, og klarte tilfeldigvis å fotografere Asterix og Juniblest som hadde det gøy i snøen. :P


Og sliik ser friesergutten min ut idag!


Ute på jordet.


Og klare for action!


Såå var vi igang, og Batman har ikke akkurat noe imot å få løpe litt.


Som du ser, er bevegelsene hans så store at ryggen hans løftes en halv meter i løpet av et galoppsteg, så jeg lar det forklare sitsen min.


Så var vi nede igjen ..


Og Batman sparker fra på nytt, wiiih!


Kiling i magen, flagrende man og følelsen av et enormt dyr under deg kan ikke beskrives med ord.


Dagens absolutte blinkskudd, her er vi midt i svevet og Batman med spissa ører på løse tøyler i full galopp gjennom puddersnøen er ikke noe stygt syn, for å si det sånn! ?


Og etter litt herjing i snøen er det på tide med kos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *