Fomlete frieser og løpende lipizzaner.

I tjue bitende blå trosset Camilla og Matilde sur vind og ekstrem kulde og dro ut på tur med hver sin drømmehest godt plassert mellom beina. Stemningen var på topp, og det faktum at ansiktet ditt stivnet til is og det å smile var tilnærmet fysisk umulig, hindret ikke oss harbanka hestefolk i å ha det gøy ute i vinterværet. Så her får du den unike muligheten til å bli med ut i det beryktede hyttefeltet!

Batman og Capra subbet motvillig over det snødektet jordet med mulen rettet mot det enorme hyttefeltet. Dette er et merkelig område der noen rare mennesker har bygget en hel by av bittesmå hytter. Det er fullt av morsomme grusveier, svinger, kriker, kroker, bakker og stier, og er utrolig gøy å ri rundt i! Men jeg er enda glad Camilla var med som guide, hadde jeg ridd her alene ville jeg definitivt ridd meg vill i løpet av de første fem minuttene.

Batman oppførte seg som han pleier, litt småforvirret og cool, mens Capra hadde litt mer krutt i rumpa og ville egentlig bare galoppere hjem. Men med Camilla på ryggen fikk ikke Capra viljen sin, og takk gud for det, jeg ser virkelig for meg liten hvit løpe fra stor svart, så stor svart får angst og setter etter i full galopp på glatt føre, tryner og flyr hodestups ned i nærmeste brøytekant.

Det var ihvertfall en utrolig koselig tur, er alltid like kos å ri med Camilla. Vi fant til og med opp en ny r!idegren mens vi surra rundt inni der – Hverdagslig Mounted Games! Sporten går selvsagt ut på å ri rundt i skogen og overrekke hverandre rådyre speilreflekskameraer og dressurpisker, samt dukke for nedsnødde greier. Meget underholdene, i lengden.

Ble litt bilder fra vår lille utflukt, så da sier vi tusen takk for turen til Camilla og Capra, jeg gleder meg til neste gang frieseren og lipizzaneren gjenforenes på trasketur!

Blogges!


Golle (ja, nytt kallenavn igjen) sto selvsagt og gnafset mat da jeg kom.


Viktig med mat.


Ferdig påkledd og klar for tur, med dekkenet på halv tolv, såklart.


Fin friesermannj!


Jeg skjemmes virkelig over manen hans om dagen. Sånn er livet uten Showsheen .. Jævla container.


Ute på jordet, dette var tungt, synes Battemannen.


Camilla og Caaaaaapra!


Min bedårende utsikt.


Drømmehest møter drømmehest! Stor svart frieser møter liten hvit lipizzaner, og selvsagt er resultatet kjærlighet ved første blikk.


Lenge leve Gold Stripe.


Camilla og Capra, elsket lyset i dette bildet, de er så søte sammen!


Selvsagt måtte vi ha bilde av Herr Megastor friesermannj og meg også, legg merke til den fascinerende frostrøyken ved neseborene til mannen.


Så tusler vi videre på vei hjem ..


Og Matilde presser frem et falskt glis og konkluderer at dette var en fin tur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *