Walking in a winter wonderland.

I dag red jeg galopprunden med Nora. Det var omtrent 17 kuldegrader og nydelig vær, men som du sikkert har skjønt: jævlig kaldt. Men i ny varmedress med ullundertøy og raggsokker, pluss nye, ullfôrede, vanntette supersko fra Sorel er det vel fysisk umulig å fryse? Niks! Jeg frøs omtrent hele rideturen. Det var for kaldt i lufta til å la hestene jobbe ordentlig i trav og galopp, så vi holdt oss stort sett i skritt.

Og det å sitte helt stille på en hest i skritt i en hel time i sytten kuldegrader er kaldt, uansett hvor mye klær du har på deg.

Batman var litt frekk da vi skulle ri ut og prøvde seg på no kødd et par ganger og respekterte meg ikke i det hele tatt. Han dro tøylene ut av hendene mine og snudde og prøvde å galoppere opp til stallen igjen, løp ut i grøfta, tryna i grøfta, krasja i et strømgjerde og sklei på isden, så jeg fikk låne dressurpisken til Nora for å vekke ham opp litt, sette ham på plass og ri ham bestemt fram. Er ikke alltid like enkelt å slåss med en svær frieser, men nå kjenner jeg ham såppass godt at jeg vet hvordan jeg skal takle sprellene hans.

Menmen, fikk ihvertfall ridd med lange stigbøyler idag, Nora hjalp til med ren muskelkraft for å dra dem ned. Jeg måtte hende i stigbøylen på den ene siden mens hun dro ned den andre med all sin makt, det skal ikke være lett, nei! Var ihvertfall utrolig deilig å ri på lang skrittetur i den nye salen, den er så god! Var en nydelig tur, tross litt frysing, for skogen er helt fantastisk om vinteren!

Men jeg fryser fremdeles og orker ikke skrive stort mer, så jeg legger ved litt bilder fra dagen, så blogges vi!


Trærne i allèen var dekket med frost, utrolig vakkert!


Allèen.


Peent!


Ut på tur.


Nydelige trær.


Selv et buskekratt blir vakkert når kong vinter dekker det med rim.


Batman og meg i skogen, han ville selvsagt ikke stå stille for å bli tatt bilde av.


Se lyset i bakgrunne, utrolig fiiint!


Nora og Juniblest, helt herlige sammen!


Min utsikt.


Stor svart og liten hvit.


På vei hjem.


Så går sola ned.20 thoughts on “Walking in a winter wonderland.”

 • Kjempe fine bilder, det er så utrolig fint ute nå! Dere er søte sammen :)

  Kan jeg spørre hvorfor du rir med taugrime i tillegg til hodelag? :)

  SVAR: Planen var å ri i taugrime på tur idag, altså, prøve å bare klare å gi små signaler via tauene, og ettersom det er strengt forbudt å ri i GRIME på stallen er det også strengt forbudt å ri i taugrime bare fordi det heter taugrime, selvom dette er et treningsverktøy som også er laget for å kunne ri i. Så hodelaget var der bare fordi det er påbudt, men siden Batman var så vrang i starten av turen og ikke hørte på meg i det hele tatt, endte det med at jeg måtte bruke tøylene for å hindre ham i å stikke hjem, så jeg bare lot tauet til taugrime ligge rundt salhornet og red ham bestemt fram med god tøylekontakt. Men utover i turen ble han mye bedre, så jeg red på laaaange tøyler og styrte kun med vekten hele veien hjem.

 • Kjempefine bilder!
  Og det neserste bildet var kjempefint.
  Hihi, jeg har ridd på lille bølle idag^^.

 • Vi hadde like fint vær! Da er det deilig med varmedresser :) Kjempefine bilder, det er så nydelig ute nå, og du får det fram på den perfekte måten!

 • Dere har nydelig vær,det er så sinnsykt uretferdig! Vi har så vidt snø, mesteparten er det is som ligger på veiene,og i hagen stikker gresset opp som om det var vår,selv om det er -15 grader. Elsket bildene :P Skulle egentlig ta bilder selv,men kamera(minnekortet,egentlig) var klikk,det stod “Kortet er låst” uansett hva jeg gjorde -.- Nok om saken, nydelige bilder – again :-D

  SVAR: Hihi, ja, vi er heldige! I fjor var gresset grønt her på denne tiden, husker det var skikkelig kjipt. For å låse opp minnekortet dytter du på den bittelille bryteren, hvis det er DS kort du har, da. :)

 • Kjempefine bilder. Det siste var spesielt vakkert! Jasmin var en engel i dag, mens i går var hun ordentlig merr… Vi har våre dager alle sammen!

 • Utrolig nydelig natur dere har, jeg bor helt oppi Finnmark, og vi har mye mindre snø en dere.. Men opp til – 25! :c Har de noen grunder for å IKKE ri med grime el taugrime?

 • =0 Så ut som at dere hadde en nydelig tur ! Bra at du fikk stilt stigbøylene da ;) Kjempesøte bilder som vanlig <3

 • Red den samme runden bare noen timer etter :P Viste ikke hvordan det så ut der men tok sjangsen på å galoppere litt. :P Kjempe fine bilder :D <3

 • Nydelige bilder som altid :D Bra du er fornøyd med cowboysalen, de er jo drit digge :D ehe… her hjemme var det -21 grader x'D shiiit kaldt xD

 • Nydelige bilder! har selv tatt en del vinterbilder i stallen idag! red i fakkeltog med hest :D Den varmedressen så god ut :3 Skjønner frysingen din, hadde det ikke bedre selv på rideturen x)

 • Så utrolig fine bilder! Jeg var ute å rei i dag jeg også… Over 20 minus, jeg hadde IKKE varmedress, og sola hadde ikke stått opp. Kaldt sarruuu? Nye salen din virker herlig : D

 • Nydelige bilder ! Jeg vet atjeg har spurt om dette 23423423 ganger før, men jeg har så sykt lyst til at du skal videoblogge! HAr skikkelig lyst til å høre stemmen din ! :-)

 • Utrolig fine bilder! :D Og som Alise nevner, så hadde det vært sykt kult om du hadde laget videoblogg innimellom :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *