Skrittetur i morgenfrosten.

Himmelen er blå og sola skinner for første gang på så lenge jeg kan huske. Det er mange kuldegrader og været er krystallklart. Endelig har denne regnfulle desembermånden tatt til fornuft og blitt kaldere! Dette har vi ventet lenge på. Vi er nettopp ferdige med løhopping, og da er det bare å sale opp og legge ut på skrittetur på jordet. Og siden det var så kaldt, var det på tide å prøve det deilige ullpleddet mitt skikkelig.

Batman var litt seig idag, fordi bakken var steinhard og litt småvondt å gå på. Vi har hatt supermyk og våt gjørme i flere uker, og det er en ganske stor forskjell fra et mykt og vått gjørmehull til en stivfrossen, ujevn grunn for hoven. Men han vender seg snart til det. Det var helt utrolig deilig å ri i finværet, endelig litt ordentlig vinterstemning og finvær!

Vi skrittet litt rundt på jordet mens Maria tok litt bilder, og jeg som så lenge har drømt om noen vakre vinterbilder med ullpledd og hele pakka, var superfornøyd. Etterpå red jeg ut på en liten skrittetur alene med Batman. Han var som sagt litt seig og småtreig og ville egentlig bare hjem, for på asfalten vi red på i starten var det gruset, og grus frosset fast på hard asfalt er ikkeno godt å gå på. Men snart kom vi ut i skogen, og der var underlaget mye bedre. Klatret litt og red sikksakk i skogen, før vi red hjem over det store jordet. Skikkelig herlig tur, gleder meg virkelig til flere slike! Håper bare snøen kommer for fullt snart, hadde vært deilig med en hvit jul.

Legger ved noen av de nydelige bildene som ble tatt på jordet, og kommentarer mottas med takk! :D

Blogges!


Herlig utsikt! Kunne ikke slippe tøylene uten at Batman på død og liv skull smake på det frosne gresset. Han vil liksom ikke innse at gresset ikke lenger er spiselig.


Så bar det ut på jordet!


Var bare helt nydelig der ute.


Pooose!


Så tusler vi litt igjen.


Skritte på lange tøyler, godt å få strekke litt på seg.


Han er litt bak lodd her, men dette er likevel ett av dagens beste bilder. Fy søren så vakker han er der han står!


Dagens yndlingsbilde. Nydelige farger, og sjekk blikket til Batman! Hihi.


“Jeg er trøøøtt, ikke mere bilder nå’a!”


Koseee. ?21 thoughts on “Skrittetur i morgenfrosten.”

 • Hellandussen, så vakre bilder! Dere er nydelige :D :D Jeg angrer så sykt på at jeg ikke dro ut og tok bilder av Fabio i dag tidlig! Var jo så fint vær her og. :C Håper det holder seg!!

 • Det der så virkelig koslig ut! <3 Var like fint her, sola ble til og med gyllen :3 Kjempeflotte og koslige bilder ^^

 • Nydelige bilder :D
  Men hva betyr det når du sier at Batman er litt “bak lodd”?

  SVAR: En hest som går bak lodd, går med hodet bak loddplanet. Hvis du tenker deg en hest som går med hodet i korrekt loddrett vinkel. Se for det et hestehode i profil. Du skal kunne tegne en rett linje fra hestens mule og opp hodet. Hodet skal enten ligge på denne linjen eller litt foran. Et ekstremt eksempel på hester som går bak lodd, er hester som blir ridd i rollkur. Dette er ikke sunt. Men i dette tilfellet var det bare en litt utolmodig Batman som overbøyde nakken i kjedsomhet, så ingen fare. :) Er ganske dårlig til å forklare, men håper du skjønte litt!

 • Marit: bak lodd er at neseryggen på hodet til hesten er litt bak den loddrette linjen den egentlig skal ha for å gå ''perfekt'' ^^

  matilde er peeen <3 batty oog <3 fy fan jeg så ut som en dass når dere sto på gårdsplassen hos meg ass xD! til himmelen med deg! >:@

 • Ah, dere er så superfinee!! ^^, elsket bildet som var fjerde nedenifra! ^^, elsket alle bildene, egentlig :D superduper fineeeeeeee :D

 • Heihei :D

  Jeg bare lurte å om jeg kunne gi deg et tips ? ! Jeg trur at vis du klipper håret ditt i ''etasjer'' , lagde en pen panelugg, altså til siden, eller, en over hele panna ! Men ikke helt rett -.- Litt sånn… Ja, finner ikke på noen ord :P Også farget det mørkere !!! Eller blond !! :D du hadde blitt så FIN!!!! Og foressten, kan du lage nytt desing til bloggen x)`? dette har du hatt i et år eller nokka nu :D Men, bare vis du får tid :D

 • nydelige bilder! som tatt ut av en horze katalog! :D Sorry lite kommentarer fra meg idet siste… Skolen tar virkelig over de siste ukene før jul "/ jaja. Han var nydelig med ullteppe og bandasjene! dere er søte sammen! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *