Nattablogging på høyt nivå.

Nå sitter jeg nydusjet i min deilige pysj i senga med PC’en i fanget og gleder meg til julaften. Livet er herlig når man føler seg ren og velstelt, er sliten etter en lang dag i stallen og skal til å krype inn under en god, varm dyne. Senga mi er hellig, jeg kunne seriøst ikke levd uten den. Jeg elsker den og kunne bodd i den for alltid. Nesten. Men nå er jeg så trøtt at jeg gjesper i takt med blunkingen min, så jeg tror det er på tide å skru av PC’en og nyte en god natts søvn.

God natt folkens, sov godt!


Det beste stedet på planeten. Og ja, alle kule folk har kosedyr, fortenk.


Sau hilser, sånn btw.


Mitt noe trøtte tryne som nå skal hoppe i seng fortere enn svint.21 thoughts on “Nattablogging på høyt nivå.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *