Min blytunge lærklump.

I dag skal jeg skrive softisikert og vakkert. Jeg har nemlig blitt en meget voksen og selvstendig person som tar ansvar for egen økonomi og bruker pengene mine svært fornuftig. I dag byttet jeg nemlig ut hele sparekontoen min en diger lærklump som skal ligge mellom meg og Batman nå fremover. Og selvsagt måtte jeg bare ha med et indianerpledd og et misfostret garn-nøste også, så jeg er med andre ord på underskudd når det kommer til pengefronten.

For i dag har jeg nemlig vært på Hööks og kjøpt meg westernsal! Tenk, min første egenbetalte sal! Vi ringte dem på forhånd og spurte om de hadde drømmesalen inne, og til min store lykke hadde de bare igjen den med vid bomvidde og 16″ i sete, med andre ord akkurat den salen jeg skulle ha! Personalet var så snille at de holdt av salen, tilfelle det skulle komme en eller annen drittsekk å kjøpe salen min fem minutter før vi kom dit.

Da vi omsider kom fram til Skedsmo, fikk jeg prøve den nydelige salen og setet passet meg perfekt og den var utrolig behagelig å sitte i! Og i og med at den er så stor og tung og fordeler vekten veldig godt på hestens rygg, er westernsaler de beste for hestens rygg.

Så fortsatte vi shoppingen, for når vi først var der, måtte jeg selvsagt ha litt tilbehør til denne perfekte salen min. Jeg hadde planer om å kjøpe et matchende hodelag med tøyler til, men selvsagt var drømmehodelaget i one-size og jeg er helt sikker på at det hadde vært for lite til en shettis. Skuffelse, Hööks! Men et teppe til å ha under salen og en gjort fikk jeg alltids med meg, så får jeg heller kjøpe hodelag på Ebay eller bestille håndsydd.

Men, jeg er ihvertfall storfornøyd og gleder meg helt sinnsykt til å prøve de nye tingene på Batman, så det kommer nok en bildeblogg fra salprøvingen i morgen!

Blogges!


Dagens innkjøp! Misforstå meg rett, det er fremdeles dressuren hovedfokuset ligger på. Men variasjon er fantastisk, og Batman skal nemlig bli verdens beste dressursprangwestern-frieser, fortenk.23 thoughts on “Min blytunge lærklump.”

 • Var du på hööks på skedsmosenteret? :’D Tror jeg og Ch holdt av den samme type salen for noen uker siden til Dixi, men den var for stor for henne. :c Og nå er hun avlivd.. Men men. Nå skal jeg overtale Mona til å starte western med Ronja. :’D

  SVAR: Det kan godt hende, for man kan så vidt se det på pusen under at den er blitt prøvd på en annen hest tidligere. Litt merkelig sammentreff, da! :P

 • Ah, dette blir morsomt Matilde! Gleder meg til å se bilder fra deg, batman og lærklumpen. Akkuratt nå er jeg på vestlandet, og skal kjøre 8 timer i bil, til i morgen -.- gleder meg ikke, men du får sove godt! :P

 • Gratulerer med salen! Jeg har veldig lyst til å prøve western, det ser helt fantastisk ut, den gode kjemien mellom hest og rytter og alt det der ;) Lykke til i morgen med å prøve den på Batman, han kommer sikkert til å se rålekker ut! :-)

 • Masse gratulerer! Du bruker bare en gjord på den, da..?

  SVAR: Bruker nok bare en gjord ja. Har lest litt og googlet litt, og jeg har ikke sett et eneste bilde der man har to gjorder på en pleasure-sal :P Men skal se an hvordan den sitter, og så kjøper jeg en gjord til om nødvendig.

 • hvordan fant du ut hvilken størrelsen Batman skulle ha? ;) ;)

  SVAR: Jeg bare fant ut av bomvidden på allround-salen min, for den ligger perfekt på Batman. Og når den er vid, er det ganske opplagt at han skal ha vid i bomvidde på westernsalen også? :P

 • Oi, råstilig :D haha, western er diiiiiiigg <3 GUD, JEG GLEDER MEG TIL Å LESE OM HVORDAN DEN ER PÅ BATMAN :DDDD sorry. jeg er hyper.

 • Batman og Matilde i prærien. Nei da, Gleder meg til og se bildene. Du tar vel på deg den nye skjora du fikk til jul også eller, den hadde jo vært fint og bruke da.
  Dere kommer sikkert til og bli flinke :D

 • Åh, det blir spennende :D Jeg håper vi får en liten filmserie over hvor gode dere blir? Råkult, lykke til :)

 • Western er kjempemoro! Har en hest på fôr som blir brukt kun til western, det er kjempelærerrikt : ) Og på noen måter behageligere enn den engelske ridestilen. Du er en god rytter og jeg tror du kan bli god i western også :) Du får ha lykke til med Batman westernhesten så lenge da :D

 • Det så utrolig gøy ut! Du er veldig heldig som har en sånn mulighet, men egen hest og greier :D

 • Gratulerer med ny sal! :D Jeg liker generelt ikke sal, men westernsal forgudes. <3 Tihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *