Lille julaften.

Nå er det lille julaften, men julestemningen er fremdeles ikke-eksisterende. Julemusikk, julemat, nisseluer, juletrær, julegaver, julehandel og julepynt preger hverdagen, men likevel er det ikke til å tro at den store dagen allerede er i morgen. Menmen, nå driver jeg og rydder rommet superkoselig og etterpå skal jeg pynte litt her inne også. Så da får vi håpe den rette stemningen dukker opp etterhvert! Nå har jeg nettopp tatt litt julebilder av mine tre herlige romkamerater, og det var gøy!

Selvom Darling ikke var så veldig glad for å måtte ha på seg nisselue, var hun nokså samarbeidsvillig og satt stille da jeg tok bilder, og det at hun tok på det furtne ansiktet får man bare overse. Selvsagt skal en kanin være gretten når den blir tvunget til å gå med nisselue! Marsvinene derimot, storkoste seg under den store, varme lua. De er noen skikkelige kosegriser begge to, så den saken var i for seg grei. Og når jeg først var i farta tok jeg en kloklipp på hele gjengen, gredde gjennom pelsen til Darling og ga Whitty fotmassasje. Hun har litt tørre føtter om vinteren og har lett for å få træler, så jeg masserer dem inn med fuktighetsgivende olje en gang i blandt, og hun eeeeeelsker det.

Og mens Whitty var på fanget, la Luna seg godt til rette på saueskinnet jeg brukte til å ta bilder på. Hun bare lå der og så ut til å storkose seg, og det var så søtt at jeg bare måtte ta bilder. Hun er blitt så fin, atte!

Hm, når jeg først er igang kan jeg jo skrive opp morgendagens planer.

06:30 Stå opp, spise frokost, koke te til Batman og pakke sekken.
08:00 Ta bussen til stallen.
08:45 Gi Batman julegaven hans og la ham pakke den opp selv.
09:00 Ri ut på kort, koselig barbak skrittetur.
09:30 Lage julemåltid til Batman, grøt av te, fôr, gulrøtter mm.
09:35 Gi Batman julegrøten sin.
09:40 Børste, kose og dulle masse.
10:00 Ta bussen hjem.
11:00 Se Tre nøtter til Askepott i pysj.
12:00 Julegrøt og bursdagsfeiring for pappa.
14:00 Gå i kirken med familien. (Er ikke kristen, men er koselig likevel.)
15:30 Blogg, blogg, blogg.
18:00 Deilig julemiddag rundt klokka seks, tenker jeg.
20:30 Gaveeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr! Og slik fortsetter det vel utover kvelden også.
00:00 Blogg, blogg, blogg.

Jeg har med andre ord et ganske stramt tidsskjema, spesielt på morgenen her. Men det skal nok gå! Dere får kose dere med julebildene av smådyrene, så blogges vi i morgen!

Juleklem fra Matilde. ?


Darling er førstemann ut.


Her har hun rørt seg ca fem centimeter.


Gretten nissenin!


Så var det svinas tur.


De er så gode venner, atte.


Til sist må vi ha med noen bilder av supervakre Luna!


Deilig å ligge å slappe av, eller hva?


Man får bare lyst til å gi henne en klem. ?33 thoughts on “Lille julaften.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *