Intensivtrening på jordet!

I dag var det tid for en skikkelig hard økt med Batman. Etter å ha salet opp, skrittet vi opp til det firkantede, bratte jordet med Lisa på slep. For Lisa er nemlig en engel og stiller opp som kameramann når man trenger det mest. Lenge leve Lisa! Så da var vi klare for en skikkelig intens treningsøkt med mye hurtig trav og galopp, for idag skulle både jeg og Batman få bruke opp masse energi, kjenne blodsmaken i munnen og få svettet ordentlig!

Gårsdagens treningsøkt ble en god galopptur i skogen med Maria og Camilla, så Batman hadde fått ut det meste av overskuddsenergien da. Men likevel var det en ganske heit friesergutt jeg måtte holde styr på da han skjønte at vi skulle til jordet for å galoppere! Jeg varmet opp med skritting og trav, og snart var det på tide å sette igang.

I dag skulle jeg ha et ltit større fokus på hurtigtrav og galoppfatninger. Han skulle trave som bare pokker, men likevel holde seg i trav og ikke løpe seg inn i galoppen, han skulle ikke gå over i galopp før jeg fattet galopp. Og det gikk overraskende bra! Batman er ganske travsterk, altså, trav er hans sterkeste gangart. Han foretrekker som oftest hurtig trav fremfor galopp, og dette er noe jeg også har lagt merke til de få gangene i sommer han løp ut med meg. Han travet ut, rett og slett. Så da var det interessant å få se hva han faktisk var god for, så jeg lot ham lange ut så fort han kunne i trav, og fy søren så gøy! De utrolige frieserbevegelsene, helt ekstreme steg og et veldig høyt tempo, herlig, rett og slett. Hadde jeg klart å holde ham samlet og sitte nede i dette tempoet, hadde vi vært verdensmestre i travøktninger, haha.

Så galopperte vi selvsagt en del, målet var jo å få brukt den hesten litt skikkelig! Ble et titalls strekninger opp jordet, og både jeg og Batman hadde det supergøy. Han var utrolig morsom å ri i dag, veldig energisk og samarbeidsvillig, og jeg følte virkelig at jeg hadde god kontakt med ham. Og både jeg og Batman var kjempeslitne og svette da vi ga oss, for det er virkelig ikke bare bare å få brukt opp all overskuddsenergien til en vinteryr femåring! Det er langt ifra å bare sitte der og holde seg fast. Men moro, det var det absolutt!

Legger ved film fra treningsøkta, og nok en gang tusen takk til supersnille Lisa som ble med for å filme!

Blogges! ?


Litt julestemning må man jo ha med, og det er vanskelig å ikke få julestemning av Mariah Careys «All I Want For Christmas Is You».

24 thoughts on “Intensivtrening på jordet!

  1. Dere er så herlige sammen, at det er ikke mulig! <3<3 er en fryd å filme og ta bilder for deg og av deg og batman<3 herlighetene<33

  2. Kjempe fin film. :D Batman ser kjempe bra ut. Du gjør en utrolig jobb med han. Bare til og fortestte :) Stor juleklem fra Helene

  3. Aww, herlig :D Dere er flinke! Hohoho! Når vi trener travintevaller med x-traveren våres kjenner man sug i magen i hurtigtraven! Herlig ^^,
    Du har gjort en kjempefin jobb med, Bættis!

  4. Nåå er julen i boks. Flott film med passende musikk til. :) Må bare slenge ved en kommentar på stegene til Batman; NYDELIG. :] Sitsen din har blitt veldig bra itillegg. :)

  5. Jah, det travet går fort. Haha! Ja, du og Batman kunne jo vært verdensmestere. Stegene hans er jo fantastiske!!

  6. Der gikk det unna! Og for noen travsteg da gitt! :p Skikkelig søt film, man ser at dere passer godt sammen :)

  7. Herlig film! Hadde det vært travløp for alle mulige hester – så kunne du startet med Batman vettø :D ser jo at han har talent, OG dé høye kneløftene da! :o han er lekker, og du rir han supert :) ha en riktig god jul. Begge to :)

  8. Det så utrolig gøy ut! :D Skulle ønske jeg hadde en hest jeg hadde så god kontakt med at vi kunne løpt så fort og kontrollert over jordet. ^^ Fôrhesten min bare løper ut med meg :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *