Halm er en fin ting.

Noen ganger er været så surt, kaldt og vått at man nesten ikke orker tanken på å ha hest på utegang. Men vi eiere har en uisolert container som brukes flittig, og hestene har en betonghule å trekke inn i om været skulle bli for ille. Men jeg har faktisk aldri sett dem gjøre det. Halmhulen brukes kun til tissing, rulling og halm-gnaging, og sånn er det med den saken. Barske utehester går ikke inn. De må tas med inn. Så idag tok jeg med en noe spektisk Batman inn i halmhulen, for lek, kos og moro i bassenget av havreduftende halm.

Og halmen falt i smak, og Batman rullet seg to ganger og koste seg skikkelig. En halvtime lek, dull og kosing senere har friesergampen til og med klart å gomle i seg et par halmstrå. Hadde jeg vært Batman hadde jeg bosatt meg i halmhulen på flekken. At hestene foretrekker å stå ute i sur vind og sluddvær hele natta, fremfor en tørr, varm hule med halm og friskt vann i veggen, er jo helt ulogisk. Menmen, det får nå være opp til dem.

Legger ved noen bilder Maria tok av meg og Batman, så blogges vi!


Batman ved inngangen.


Meg og Batman ved halmballen.


Muuule.


Haha, jeg tuller. Batman så bare dumt på meg og jeg kan tro han lurte på hva jeg drev med der nede.


Hvorfor gå rundt når det er raskere å krype under?


Dette falt virkelig i smak! :P


Avslutter med et nussebilde. ?

15 thoughts on “Halm er en fin ting.

  1. Å, der inne så det skikkelig koselig ut! :) Dumme ponnien min står heller ute en å krype inn i det ekstremt koselige lille huset de har! Tahh xD <3

  2. Søte bilder! Det der så virkelig koselig ut til sammenligning med å stå ute. Min forhest står også på utegang, men han går inn når været er for surt (han bruker også regndekken)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *