Frieserbamse i frostlandskap.

Da jeg kom til stallen i dag var været helt fantastisk. Det var femten bitende kuldegrader og sola var i ferd med å gå ned. Med andre ord: Helt utrolig vakkert lys! Jeg løp rett ut til jordet og fant Batman, som selvsagt sto og gomlet mat, noe han alltid gjør. Men likevel hadde han ikke noe imot å bli med meg til andre siden av beitet og fulgte velvillig med. Så blir friesergutten parkert og kamera skrudd på. Nå var det nemlig tid for en real fotoshoot!

Batman var ekstremt samarbeidsvillig idag, og han hadde ingen problemer med å klare oppgaven sin: Stå stille og se pen ut. Mens jeg desperat krabbet rundt i snøen og lot kameramotoren jobbe i ett sett, sto Batman helt urølig som en statue av bronse i den vakre sola og speidet stolt utover. Flink gutt! Til tross de ekstreme kuldegradene, ble jeg kjempefornøyd med bildene!

Etter en drøy halvtime med intens dokumentasjon av min vakre hest, var det på tide å komme seg ut på tur. Men enda befant vi oss på helt andre siden av jordet, og da fant jeg ut at det var likegreit å bare klatre opp på hesteryggen og få skyss opp til containeren. Så i bare taugrima skrittet vi gjennom det frosne landskapet og opp mot containeren. Det var helt herlig å sitte på den varme bamsepelsen og Batman var utrolig flink!

Og når man først har ridd barbak på verdens mykeste, varmeste, godeste hesterygg er det veldig lite fristende å plassere rumpa i en kald, hard sal. Så valget var enkelt, vi skulle ut på tur – barbak!

Jeg børstet kjapt over Batman, la på et hodelag og hentet hjelmen og så bar det ut på tur. Batman var litt kikkete i starten, og skvatt litt da en gravemaskin plutselig ble startet og hakket løs på noen store steiner. Det bråkte helt forferdelig, så jeg forstår godt hvorfor Batman skvatt! Han var også litt usikker og nølende og noe skvetten litt lenger utover i turen, men han gjorde ikke andre ting enn å stivne og kikke, så det var forsåvidt greit. Men snart falt han til ro og begynte å slappe av. Da slapp jeg litt opp på tøylene og lot ham gå og strekke ordentlig på seg. Ble stort sett skritt, men også litt trav innimellom.

Var ihvertfall en helt fantastisk tur, var rett og slett helt herlig å ri gjennom det nydelige, frosne vinterlandskapet! Både jeg og Batman koste oss skikkelig ute i kulda.

Senere hentet pappa meg i stallen, og vi dro til Ski storsenter for å kjøpe ltit julegaver. Kommer sannsynligvis et blogginnlegg om dette etterpå.

Kos dere med bildene av min stolte ganger, så blogges vi!


Bamsemule.


Bamseføtter.


Bamsefrieser.


Stå stille og se pen ut, det er han flink til!


Er så nydelig når sola skinner gjennom manen, han blir liksom helt bronsefarget!


Et av dagens beste bilder.


Dagens beste!


Så litt svart-hvitt ..


Lar bildet tale for seg selv.


Likte dette, men ærlig talt Batman, er det mulig å ha tissen sin innendørs? Bare et liiite øyeblikk?


Han er så søt så.


Et klokt ansikt.


Ører!


Speider utover ..


Nussebilde! Seriøst, hesten min er verdens herligste og dette bildet skal jeg printe ut i megaverson og henge på veggen.


Hihi, stankelbeinskygger i ettermidagssol.


Batman, solnedgang – og med ekte lens flare! Det er ikke ofte man ser nå til dags, gitt.


Så rir vi opp til containeren.


Lyset var minst like fint der oppe, og da tar man noen stemningsfulle skyggebilder.


Verdens vakreste i enda vakrere lys.


Skyggeee.23 thoughts on “Frieserbamse i frostlandskap.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *