En hesteløs, men fin dag.

Puh, dette har vært en lang og ikke minst hestefri dag! Begynte vel egentlig med at jeg hadde frisørtime klokka 11:00, altfor tidlig etter min mening. Men til frisøren skulle jeg, så det var bare å klatre ut av senga og hive seg i bilen. Heidi (pappas samboer, ektefelle og kjæreste) skulle være med. Så da satte jeg mine føtter inne på Adam og Eva på Bislet for første gang på nesten tre år. Så da var det var jammen på tide.

Og noe som er litt morsomt, er at jeg ble klippet av samme frisør som sist gang! For nesten tre år siden! Anyways, det var hårvask, hårkur og stussing av ekstremt flisete og stygge tupper som sto på planen, så da var det bare å sette igang. Hårkuren gjorde virkelig underverker, jeg kjente knapt igjen mitt eget hår da det begynte å tørke etter stussing, vask og hårkur. Håret mitt så sinnsykt fint og fyldig ut, og krøllene ble helt perfekte! Kunne ikke vært mer fornøyd, og selvom hele fem forferdelige centimeter med flisetupper ble klippet av, virket håret nesten lengre enn da jeg kom inn. Er ihvertfall storfornøyd, lenge leve Adam og Eva.

Det neste som sto på planen var fuktighetsbehandling på en hudklinikk på Aker Brygge, men det var enda en og en halv time til, så da bestemte vi oss for å ta en shoppingrunde i mellomtiden. Jeg trengte et pent antrekk til julen, og fikk blandt annet en utrolig nydelig, lilla kjole fra B.young og en svart cardigan til, et par pensko fra Dna, en lilla finstrømtebukse som matchet kjolen og et stilig smykke som prikken over i’en. At vi i det hele tatt klarte å kjøpe et helt antrekk til meg på en og en halv time er i for seg utrolig, må være ny rekord. Men jeg elsker klærne, så tusen takk til Heidi som var så snill og betalte! :D

Så kjøpte jeg litt julegaver, ligger selvsagt etter og kjøpte de første gavene idag, men da har jeg ihvertfall fått unnagjort litt. Deretter bar det videre til Hudpleieklinikken.

Jeg har konstant slitt med tørr, rød og håpløs hud og hadde jeg ikke visst bedre, hadde jeg trodd jeg flasset i ansiktet. Så da tok Heidi (min heidi) meg med til en ordentlig spesialist. Heidi, som hun som jobbet der het (stress, to nye mennesker nevnes i bloggen, du kjenner ingen av dem og begge heter Heidi!) var ihvertfall superflink! Hun begynte med å rense huden min ordentlig, før det stakkars uttørkede ansiktet mitt ble utsatt for peeling, damp, varme kluter, kalde kluter og et hav av vidunderkremer, og til slutt en skikkelig fuktighetsgivende ansiktsmaske. Og da snakker vi ikke om den gørra Lars Tangen smører inn trynet sitt med hver kveld, nei, dette var ordentlige greier.

Så fikk jeg massasje i skuldre og nakke, sinnsykt deilig, mens vi ventet på at masken skulle .. bli ferdig? Virke? Vetke jeg, men ja. Når jeg kom ut igjen var huden min SILKEMYK og jeg fikk nesten helt sjokk. Så utrolig deilig! Peelingen gjorde jobben sin, og jeg skal peele ansiktet ca en gang i uken for å fjerne døde hudceller. Ehe, hei, jeg suger i å ta vare på meg selv liksom.

Er ihvertfall storfornøyd med resultatet, fikk utrolig mange gode tips og råd underveis også.

Vi avsluttet denne koselige dagen med å spise lunsj på Eataly, der har de nemlig verdens beste Cæsar salat. Man blir både sliten og sulten av shopping, så det var virkelig godt med litt mat. Så tuslet vi ned i sentrum og gikk blandt annet innom julemarkedet på Rådhusplassen (som har forbedret seg litt siden i fjor, men ikke mye). Er så koselig rundt omkring i Oslo nå om dagen, lys og julepynt overalt!

Omsider fant vi bilen, og satte nesa i retning hjem. Har ihvertfall vært en helt fantastisk dag, så tusen, tusen takk til Heidi for både frisørtime, time hos hudpleier og nydelig julekjole! Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! :D

Legger ved litt bilder av det nye antrekket, så blogges vi!


Hele plagget, smykket, cardiganen, kjolen og skoene.


Sko! De er litt hårete fordi de kom borti ullgensern min, ehe.


Smykket, likte dette bildet.


Kjolen, litt mer detaljert.


Hele meg med kjolen. Har slurveredigert dette masse og fjerna et helt rom i bakgrunnen, og så snakka jeg da bildet ble tatt og ser litt mongo ut, og så er det vidvinkel og beina mine er rare ut og .. det synes. Nok unnskyldinger, kremt.


Meg og mitt nye hååår! Litt busete etter massajse og masse shopping, men du ser kanskje at det ser mye friskere ut, spesielt nederst.


Maria tok dette bildet av meg, og jeg ser faktisk ikke helt forjævlig ut her heller. Me like! Har kun redigert fargene.


Meg og kjolen, ja, jeg er i Photoshopmodus idag.

27 thoughts on “En hesteløs, men fin dag.

 1. Ah, det der hørtes helt sykt deilig ut! Jeg vil ogsååå! :C Få behandling på hele kroppen, farge håret, få hårkur osv osv… blæh! Og nye klær ^^ Du er heldig! :D Også kledde du den kjolen så sinnsykt bra! Den er veldig "deg"! Nydelig :D

 2. Fine klær og fiiiint hår 8D De to siste bildene var kjempefine. Sikkert mange som har sagt det før, men du kan virkelig å være modell ^^

 3. Utrolig fin du ble, Matilde! Du kler lilla :D Har ganske likt hår som deg faktisk, ikke like langt bare.. Krøller er stress til tider, men du ble kjempefin! :)

 4. gah, du er heldig, Matilde! uansett var du pen i den lilla kjolen : D samme som Ayla, du kler lilla kjempegodt :–)

 5. gah, du er heldig, Matilde! uansett var du pen i den lilla kjolen : D samme som Ayla, du kler lilla kjempegodt :–)

 6. Du ble utrolig pen! Jeg har ikke klippet meg på ett år, men det slår ikke deg, ehe =P Du kommer til å se strålende ut på julaften, det antrekket og det "nye" håret ble kjempebra! :) Det nest nederste bildet av deg var kjempefint :)

 7. Så pen du ble :D Så faktisk forskjell på håret nå :D Og KJEMPE fine klær! Jeg misunner deg! Og massasjen, og peelingen, og .. alt :<

 8. Så utrolig fint håret ditt ble! :D Og nydelig kjole, nydelig alt! Hudpleie&masasje hørtes så fristende ut, ååh. Men hvertfall. Du ble kjempepen! :D *KOS*

 9. Wow jeg kjenner deg ikke igjen :O Du var supernydelig. Lenge Leve Shopping og Frisør og Hudpleie! <3

 10. Åjj, først og fremst du var nydelig kjolen og tilbehøret :-) Håret ditt er blitt mye bedre nå enn før! (ikke frekt altså <3) Wow, du er blitt helt forandret :-) <3

 11. Først må jeg starte med å si at det virker som en super dag! Du fortjener alt :- ))
  Antrekket var nyydelig, og bildene av deg ble kjempefine :- D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *