Årets julebilder.

Her kommer endelig resultatet av årets store julefotoshoot! Tradisjonen holdes i live, og etter fjorårets kommentarrekord på bloggen med julebilder av meg og Belinda, gjentar vi selvsagt suksessen i år også. Den lille gule er riktignok byttet ut med min egen, kullsvarte drømmehest, bildekvaliteten er noe høyere, det er noen minusgrader kaldere og kledning og vinkler er noe mer gjennomtenkt, men ellers er ting nokså likt som i fjor.

Jeg hadde gledet meg lenge til å få tatt disse bildene og hadde planlagt så og si alt. Tidspunktet var nøye satt, med tanke på lys, det skulle foregå ute på det store jordet, det skulle være klarvær og iskaldt, og gjerne noen centimeter snø på bakken. Hesten skal være nypusset og fin, alt skal klaffe!

Og med god hjelp fra herlige Lisa, ble årets julebilder akkurat slik jeg hadde tenkt meg. De ble rett og slett perfekte.

Menmen, nok babbel. Nå er det bare å scrolle ivei nedover og kose deg med bildene, og du må ikke glemme å slenge igjen en kommentar! Dere har blitt litt sløve igjen i det siste, og jeg jobber virkelig på spreng for å holde igang denne bloggen, og den eneste grunnen til at jeg sitter og fikler i Photoshop og skriver milelange tekser, drar med et tungt kamera rundt overalt og sitter og pirker med HTML-koder til langt på natt, er ene og alene for kommentarenes skyld. De herlige tilbakemeldingene fra alle dere lesere er det som gjør at alt dette arbeidet virkelig er verdt noe. Så vær så snill, legg igjen en kommentar!

Varm juleklem fra Batman og Matilde. ?


Nissehesten har fått øye på noe morsomt.


.. Så her står vi og nyter utsikten.


Traver litt, men off, det var tungt, mente Batman.


Hihi, min majestetiske lille pelsball. ?


Vottekos! Synes dette bildet ble litt søtt.


Så tusler vi litt oppover ..


.. og stopper for å posere litt i det fine lyset.


Jeg og Batman har eksakt like lange bein. Jeg synes det er litt gøy.


Så skal vi ta litt bakkebilder!


Elsket dette, herregud awwwww, Batman er verdens alleralleraller peneste.


Nuss. ?


Bildet taler for seg selv.


Batman var lei av å stå stille, og vil veldig gjerne vise frem sin nye snøbart. Kledelig, eller hva?


Så rir de to nissene hjem og lever lykkelig i alle sine dager. Sees neste år! ?

93 thoughts on “Årets julebilder.

 1. Noen av de fineste julebildene jeg har sett i år tror jeg! :D Dere er “mean to be”, passer utrolig godt sammen! Jeg blir alltid så glad av å se på bilder av dere to sammen :)

  Når jeg først er i gang med å skrive en ganske så lang kommentar (i følge meg), så kan jeg jo spørre hvordan du har festet nisselua til Batman? :)

  SVAR: Festet den ganske enkelt i nakkestykket på hodelaget. Tredde bare litt av kanten under bak, så satt den godt den. :)

 2. awwe, nydelige bilder. Du og Batman er bare helt fantastisk nydelig sammen. Dreamteam på høyt nivå :)

 3. Åh, herremin, for noen vakre bilder! Hadde jeg vært deg, ville jeg tatt samtlige og hengt de på veggen!! Wow :D Er det mulig…. Dèt er julestemning, det! Vakkeeeeeert!!!

 4. Enig med Margrethe, du bør henge de opp! :D:D Ihvertfall noen! Kjempefine bilder, Batman ble supersøt med nisselue. Utrolig herlige bilder, også er dere utrolig søte sammen da!

 5. Kjempekjempekjempenydelige bilder! Du og Batman er det perfekte par. Haha, dere har faktisk like lange bein :p

 6. Beste julebildene jeg har sett i år! Dere er så utrolig søte sammen, og bildene var kjempefine :) Ha en god jul med Batman, og håper 2010 blir et fint år for dere :)

 7. Hei Matilde! Vil bare si at jeg har lest bloggen din veeldig lenge, fra du begynte på Belinda til nå. – og har tenkt å fortsette å lese den! Innleggene dine er så humoristiske og flotte, men jeg er skikkelig dårlig på å kommentere til deg.. Skal bli flinkere til det! Batman og du er nydelige, dere bør holde sammen leenge. :-)

 8. Hei Matilde! Vil bare si at jeg har lest bloggen din veeldig lenge, fra du begynte på Belinda til nå. – og har tenkt å fortsette å lese den! Innleggene dine er så humoristiske og flotte, men jeg er skikkelig dårlig på å kommentere til deg.. Skal bli flinkere til det! Batman og du er nydelige, dere bør holde sammen leenge. :-)

 9. Wow, nydelige bilder :D Det siste var utrolig koselig! hehe, batman er jo bare skjønn da :) god jul!

 10. OMG, så NYYDELIGE bilder! :' D Jeg blir så missunnelig på deg, Matilde. :C Du aner ikke hvor mye jeg hadde gidd for å ha et sånt liv. Jeg gjør ikke annet enn å sitte her, på ræva. Noen ganger går jeg ut ALENE og tar bilder av en busk eller noe annet rart.
  Jeg vil bo i Oslo, jeg vil være vennen din. :' ( <3

  /Stine G

 11. Helt super nydelige bilder <3 Batman er som vanlig verdens fineste friser :D Jeg bare elsker alt ved bloggen din, alle bildene, teksten. Ja, egentlig ALT :D

 12. Fantastiske bilder! åååh. Jeg er fortsatt like amuused over kontakten dere har. Og båndet, ikke minst. Sikkert litt kjedelig at jeg skriver det hele tiden, men. x3 VAKKERT. Rett og slett.
  *KOS*

 13. Kjempe søte bilder!
  Du e heldig som har noen som stiller opp som fotograf ^^
  Batman er bare suuperskjønn!

 14. Nydelige bilder Matilde, detter er kjempebra jobba av deg med bilderedigeringer og html koder på hjemmesiden din. Har begynt å hoppe innom her, men er ikke en fast leser enda, men vettuhva? det skal jeg bli! :)
  Kjempefin hest du har uansett, jeg drømmer om en friser selv, men har ikke tid til hest lengre, beklagelig vis. Håper også min drøm blir virkelig en dag …

  Hjertlig julehilsen fra malin <3

 15. Team Perfect!

  Jeg husker da du nettopp hadde startet opp bloggen, og etter noen millisekunder var jeg fast leser. Jeg var innom bloggen hver dag, og ventet utålmodig på neste blogg hele dagen. Tiden gikk fort, jeg leste at du var med på UKM. Deretter stormet jeg og venninna mi bort for å møte deg. Og møte deg, joda, det gjorde vi! Du tok også et bilde av meg og venninna mi. Gjett så stolt jeg var. Endelig hadde jeg møtt mitt forbilde. Du er veldig sterk, Matilde, det skal du ha. Jeg er veldig glad for å ha møtt deg, og jeg vil veldig gjerne møte deg igjen.
  God jul til dere begge to :) – Julie

 16. Heeeerlige julebilder!! : D Dere er så herlige sammen, fyyy søren. :] <3 Elsker bloggen din, og slutter du å blogge, sååå jaa… da, hrmf :[ Bare ikke slutt, okay? :D

 17. Nydelige bilder! Er fast leser her, men har desverre vært litt lat med å kommentere.. sorry :/

  God jul og godt nyttår til deg og Batman! :D

 18. okei. først av alt: Jeg måtte virkelig gjennom en mil av kommentarer for å legge igjen en liten hilsen selv. Helt fantastiske bilder Matilde! Alle sammen var virkelig flotte! Du og Batman er virkelig søte sammen! God Jul Ü

 19. For noen helt utrolige bilder av dere to (: Batman er seriøst den mest fotogene hesten jeg noen har sett, og dere er skikkelig flotte sammen (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *