Wannabehingsten shower!

Av mer private grunner ble det stallen på meg idag, og når man er tidlig ute og har god tid, finnes det ikke noe som er morsommere enn å ha hesten løs i ridehallen! Jeg var så og si alene i stallen, og siden Batman har en del overskuddsenergi (han beveger seg knapt på utegangen, går ikke utenfor forhekk-arealet der det er grus, han NEKTER plent å gå seg utenfor der når det er så mye søle) passet dette helt utmerket. Batman sto så og si og trippet da jeg børstet ham, og snart bar det rett inn i hallen.

Jeg slapp ham løs og smattet litt, og det skulle ikke mye til før hingsten var løs. Har aldri sett ham ha det så gøy i hallen før, han bukket og tok noen kjempebyks rett opp i lufta, gallopperte utallige runder, og i traven kom de majestetiske frieserstegene godt frem. Jeg løp rundt og lekte med ham en del, gikk litt sikksakk mellom kjegler og slike ting, og derfor ble det ikke så mye film. Fokuserte mest på å ha det gøy og la ham få ut litt energi, men noen klipp ble det jo.

Etter en god del lek og herjing i hallen bar det ut på tur. Helt alene på en ganske lang tur med meg på ryggen for andre gang. Det blåste og småregnet, men til tross forholdene oppførte Batman seg eksemplarisk. Litt kikkete, men sånn er det når det blåser. Han var også veeeldig avhengig av god kontakt fra min side, så jeg pratet med ham, roste masse og hadde en jevn og fin tøylekontakt så og si hele begynnelsen av turen. Men den siste halvtimen steg selvtillitten hans stort, og snart både skrittet og travet og gallopperte vi på lange tøyler, og jeg kunne ri ham på bare setet uten at han ble usikker. Og ja, vi gallopperte faktisk! Han har blitt så utrolig mye mer selvsikker i høst, og fra å nekte å fatte gallopp når han var alene, og ikke gå i annet enn nervøst turbotrav når vi skulle løpe foran, fatter han pent gallopp på tur helt alene og stoler ordentlig på meg.

Utrolig mye fremgang der, ihvertfall!

Fikk redigert en liten film som beskriver dagen vår i korte trekk, sleng gjerne igjen en kommentar, så blogges vi!


Sukk, han er så vakker!

22 thoughts on “Wannabehingsten shower!

 1. Utrolig fin film! Kjempekos at Batman stoler slik på deg! Forstår akkurat hvordan du har det, bortsett fra at jeg ikke har egen hest, men trent litt med en ungehest som gikk fra å ikke hatt noe kontakt med mennesker de siste 3 årene til å stole fullt og helt på meg, men han hadde fremdeles litt hingstefakter på leietur da, selvom han er vallak nå :P Lykke til videre!

 2. Så nydelig han er!
  Men er det ikke veldig mye utgifter å ha Batman?
  Har så sinnsykt lyst på en frieser jeg også, når jeg ser alle de fine blogginnleggene deres! Stå på!

 3. Åå, han er så vakker altså :-) Veldig hyggelig å høre fremgangen deres, det inspirerer virkelig ^^

 4. Dærsken! Sinnsykt vakker han er!
  Og DE travøkningene da! Gosh, you got something there, Matilde ;D

 5. Nydelige bilder!
  Men jeg bare lurer på en ting..
  Savner du Belinda?
  Hvis du gjør det, savner du henne isåfall mye?

 6. Vet ikke hva jeg skal si jeg altså, jeg har ønsket meg en friser hest siden 3 klasse, som nå er utrolig mange år siden. Og du har den hesten, omg.. ! Han er super lekker, din heldiggris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *